Wpis z mikrobloga

@Czarnapixapl: lecą na niego bo typ ma niesamowitą gadkę i poczucie humoru jak masz w------y w kosmos socialskill to nie musisz być jakiś wspaniały, ja 23 lvl 8/10 przynajmniej i nawet sie nie lizalem bo sociale na samym dnie. A on miał laskę poprzednią jak jeszcze nie był sławny
  • Odpowiedz
@Czarnapixapl: ale p--------z bzdury xD
w jaki sposób zniszczony? myślisz, że wszyscy na świecie mają problemy z niską samooceną? nie żebym go bronił, bo nie jestem żadnym fanem, ale typ jest tak dynamiczny i pewny siebie, że on zdaje sobie sprawę doskonale z tego, że pewnych rzeczy w sobie nie zmieni więc trzeba mieć na nie w------e i pracować nad tymi, które zmienić można. ty z jego nosem płakałbyś 24/7,
  • Odpowiedz
@LowTestBoi: Dynamicznością to on zarabia, zabawia lud. Dużo ludzi też nie lubi jego zachowania. Siedzenie w piwnicy kompletnie poryło ci banie, nie możesz na trzeźwo ocenić sytuacji, wyjdź do ludzi i zaobserwuj troche zachowań. W wielu sytuacjach Paris zachowuje się żenująco i jest zagubiony, co dopiero o podrywaniu mówić.
  • Odpowiedz
@HarrsonDW: gosciu jak maja na mnie w realu zwracac uwagę jak mieszkam na wsi 100 mieszkancow i nigdzie nie chodze XD. A druga sprawa to myślisz, że jak jesteś 8 i pójdziesz do sklepu to nagle do CIebie podbiegają? XD patrzą się na mnie, ale ja z reguły spuszczam wzrok XD
  • Odpowiedz