Aktywne Wpisy
fbkq +495
To dla tych którzy współczują tej wieśniaczce #izaadamczyk że w-----a się w piramidę.
Ta obrzydliwa rura nie cofnie się przed niczym.
#frajerzyzmlm
Ta obrzydliwa rura nie cofnie się przed niczym.
#frajerzyzmlm
ChlopoRobotnik2137 +164
#pytanie #bekazlewactwa #bekazprawakow #neuropa #4konserwy #szkola
@Peaky_Duck: ja nie wiem, wyjaśniłbyś?
@wiseguy43: Bo lewica chce zlikwidować religie, żeby ludzie wierzyli tylko w partię, a nie Boga.
@ImInLoveWithTheCoco: Nawet zakładając że masz rację w pierwszej części zdania, nie wynika to z niczego innego jak zwalczania się nazwajem ideologii. Komuniści walczyli z nazistami, naziści z komunistami - oznacza to że jedni albo drudzy są z tego powodu wartościowi? Ideologie są po prostu wzajemnie niekompatybilne i nie udawajmy fałszywie że chodzi o
@ibilon: nieprawda! Jako tysięczny samozwańczy rzecznik grupy #neuropa stwierdzam z całą pewnością, że chcemy, by ludzie wyznawali jedynie wiarę w bożka hedonizmu i mamony.
aha, krzyknę jeszcze plusujących, coby ich z błędu wyprowadzić: @ImInLoveWithTheCoco, @VrubeL
@GordonL: nie jestem religijny, no ale z tego co wiem to obecnie dogmat jest taki, ze religia chrzescijanska nie zaprzecza dorobkowi naukowemu
@kfiatek_na_parapecie: I dlatego na religii ksiąd uczy, że masturbacja to zło, s--s przedmałżeński jest zły etc.? To jest antynaukowe zacofanie.
a masturbacja? no coz, to tez nic z nauka nie ma wspolnego.
w ogole o czym ty peiprzysz czlowieku?
@kfiatek_na_parapecie: I nie jest zły.