Aktywne Wpisy
Burczan +33
Daleka jestem od oceniania cudzych zarobków, bo różnie bywa, ale żeby decydować się na dziecko w takich warunkach, to trzeba nie mieć rozumu.
cpt_foley +966
W jaką korposektę się #!$%@?łem to ja nawet nie xD
Nie poszedłem w czwartek i piątek do pracy że względu na ból pleców, przyniosłem zwolnienie, dostałem zastrzyk itp.
Mój dobry ziomek podsłyszal na kawie że moje kierownictwo na kawce na mnie wsiadło, że jak tak można, że są przecież żądaniówki, oni chodzą do pracy mimo bólów, że on to nie był na zwolnieniu od 22 lat.
Przed chwilą wprost powiedziałem temu ostatniemu
Nie poszedłem w czwartek i piątek do pracy że względu na ból pleców, przyniosłem zwolnienie, dostałem zastrzyk itp.
Mój dobry ziomek podsłyszal na kawie że moje kierownictwo na kawce na mnie wsiadło, że jak tak można, że są przecież żądaniówki, oni chodzą do pracy mimo bólów, że on to nie był na zwolnieniu od 22 lat.
Przed chwilą wprost powiedziałem temu ostatniemu
Zarejestrowałem własną działalność gospodarczą i założyłem firmę. Zatrudniam kilku młodych chłopaków i kładziemy kostkę. Mimo że mam tylko wykształcenie zawodowe to pracuje i żyje jak król. W końcu przestałem liczyć, w każdym miesiącu zostaje mi jeszcze na czysto kilka tysięcy złotych, do tego drugie tyle zarabiam na lewo, głównie pieniądze za brukowanie prywatnych wjazdów i sprzedaży starej kostki. W tym roku remontujemy nawierzchnie w małej wsi pod warszawą i zrywamy bruk kładziony 2 lata temu. To straszne jak samorządy marnotrawią publiczne pieniądze, my nie przejmujemy się tym zbytnio i zacieramy ręce.
Wzieliśmy z żoną kredyt i kupiliśmy mały domek w Łomiankach. W końcu zmieniłem auto i jeżdzę teraz sportowym BMW. Córki w tym roku dwa razy były na wakacjach. Żona się w końcu częściej uśmiecha, a ja przestałem się martwić jak zapewnić utrzymanie własnej rodzinie. Wiele osób twierdzi że w budowlance nie da się zarobić, otóż da sie, trzeba tylko ruszyć głową, bo pieniądz dosłownie - leży na ulicy.
#chwalesie #pokazauto #carboners #motoryzacja #bmw #wygryw #pracbaza
Komentarz usunięty przez moderatora
Seba - jest
Dres - jest
Beta - jest
Zawodówka - jest
Brukarz - jest
Dziara - jest
Dlaczego mnie to kuźwa nie dziwi ( ͡º ͜ʖ͡º)
@daeun: kurczę szkoda, bo fajne żyrandole projektowałeś, dzięki za ten mój, powodzenia w prowadzeniu biznesu brukarskiego.