Aktywne Wpisy

donfallo +91

kinkykylie +9
Dopiero widząc takie obrazki zdaję sobie sprawę, jak stare jest już najnowsze GTA. Reklamę "piątki" widziałem w tv jeszcze w czasach 6 kl. podstawowej. W tych czasach, kiedy oglądałem Bayblade na Cartoon Network i Futurame na Vivie XD Ja p------ę, tyle lat, a my gracze nadal się nie doczekaliśmy nowej części. Teraz jestem dorosłym chłopem po studiach, a my wciąż nie znany daty premiery następczyni, nie mówiąc o gameplayu xD
Bethesda z
Bethesda z
źródło: 1000001695
Pobierz

#oswiadczenie
źródło: comment_Tail2EW7oXotDZTBmoxNXIw2HX6isaqT.jpg
Pobierzz fartem
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Wołaj
zreszta skladanie wypowiedzenia 4 dnia miesiaca XD to jeszcze z miesiac popracujesz chyba ze pracowales na uoz lub mniej niz 6 miesiecy
źródło: comment_ovwqfnzRS7RGStciXhzf5tU00OQYWEje.jpg
Pobierz@kwiato: nie lepiej napisać z grubsza o powodach tej decyzji? Za dużo ludzi rzuca ciekawego wabika a potem okazuje się że albo bait albo sprawa nie warta uwagi. Jeśli szanujesz swój czas to postaraj się uszanować to że wykazujemy jakiekolwiek zainteresowanie twoim wpisem.
@kwiato: c--j to kogo obchodzi typie XD
Szkoda że Ci odpisałem to może za drugim razem by się udało a tak to już nie możesz edytować :(
No i 1940 osób ma dość takich wpisów bo to zwykłe #zebroplusy więc sam zamknij ryj XD
źródło: comment_4ScIzU1PP3vniBTFA5080DlCB4RQe1YK.jpg
Pobierz