Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
rales +78
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
Dziewczyna nr 23 (spotkanie drugie)
Do drugiego spotkania doszło niecałe dwa tygodnie po pierwszym. Chyba dlatego, iż z racji że ja zaproponowałem pierwsze, to teraz czekałem, aż dziewczyna zaproponuje drugie. W końcu się doczekałem. Poszliśmy na kolację, później jeszcze na krótki spacer po rynku, a na końcu połazić po galerii handlowej.
Cały czas miałem w głowie, że muszę podjąć z nią temat mojego podejścia, czy raczej braku,
Dziewczyna nr 23 (spotkanie drugie)
Do drugiego spotkania doszło niecałe dwa tygodnie po pierwszym. Chyba dlatego, iż z racji że ja zaproponowałem pierwsze, to teraz czekałem, aż dziewczyna zaproponuje drugie. W końcu się doczekałem. Poszliśmy na kolację, później jeszcze na krótki spacer po rynku, a na końcu połazić po galerii handlowej.
Cały czas miałem w głowie, że muszę podjąć z nią temat mojego podejścia, czy raczej braku,
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kolejna fajna premiera - nowy Juke - o ile poprzedni nie był w moim guście, tak ten pewnie zaleje ulice dość szybko - wygląda fajnie, świeżo i dużo mniej radykalnie niż poprzednik - jednocześnie nadal jest pozytywnie dziwny i plasuje się gdzieś między CHR a Koną imo. Żadnego z tych aut bym nie kupił, ale niech sobie będą :-].
https://www.caradvice.com.au/789267/2020-nissan-juke-revealed/?source=carousel&slot=0
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Cactus'ów sporo po drogach jeździ a one dopiero biją rekordy brzydoty
Pierwszego żuczka się albo kochało albo nienawidziło.
Wyróżniał się na drodze jak mało który.
A ten nowy...
Wygląda jak każdy inny. Szybko się zleje z otoczeniem.