Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Pewnie nikt źródeł, które podaję nie sprawdza, to napiszę tutaj – o tej sprawie był też reportaż ale nie znalazłam go w całości w necie. Na YT jest spory fragment:
kvoka - Pewnie nikt źródeł, które podaję nie sprawdza, to napiszę tutaj – o tej spraw...
  • Odpowiedz
o ciekawych rzeczach piszesz, ale styl masz straszny, nie daję rady tego czytać

@bobonobo: No trudno, zdania są podzielone. Mam nadzieję, że będę coraz lepsza bo też nie uważam by mi to pisanie jakoś super wychodziło. Ale progres wciąż jest, to najważniejsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kvoka: co najlepsze to akurat ten materiał wywala błąd co jest dość dziwne - podejrzewam że mogły znaleźć się tam oskarżenia względem poprzedniego podejrzanego a usuwanie było chyba najszybszym rozwiązaniem (zwłaszcza że materiał YT różni się tylko 3-4 minuty względem standardowych materiałów z tej serii)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kvoka: Boże, co za zwyrol. Niech gnije w pierdlu, szkoda tylko tego niesłusznie oskarżonego, liczyłem na to, że więźniowie wymierzą sprawiedliwość komu trzeba.
No ale jak wszyscy wiemy, szczególnie na polskiej wsi, pić wolno na umór, bo to przecież nic złego. Ale nie daj Boże przypal sobie blanta, to już jesteś gorszy niż jakbyś 5 osób zabił i zgwałcił.
  • Odpowiedz