Aktywne Wpisy
DiscoPoloinfo +74
Czy WonerS naprawdę wydał fortunę na swój najnowszy look? 💸 Ceny jego ubrań zwalają z nóg! Jak myślicie, ile kosztowała cała stylizacja? 🤔
https://disco-polo.info/woners---najlepiej-ubrana-gwiazda-mlodego-pokolenia-sprawdz-luksusowe-marki-i-ceny-jego-stylizacji-opadna-wam-szczeki
https://disco-polo.info/woners---najlepiej-ubrana-gwiazda-mlodego-pokolenia-sprawdz-luksusowe-marki-i-ceny-jego-stylizacji-opadna-wam-szczeki
Iskaryota +426
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#szkola #oswiadczenie #pracbaza
@Czikabella: coraz lepiej Ci idzie xD Etos nauczyciela podtrzymany. Jestem nienawistny, bo zwróciłem Ci uwagę, że jako nauczyciel powinnaś umieć poprawnie pisać?
PS. Musisz być bardzo smutnym człowiekiem i pewnie nikt cię nie lubi, zgadlam?
Polecam 'zwracać uwage' w inny niż powyższy sposób :))
@Czikabella: aha, nie uczysz polskiego, więc nie musisz znać zasad interpunkcji. Brzmi logicznie. Dziewczyno, znam osoby po zawodówce, które lepiej operują ojczystym językiem od Ciebie. Jak osoba z wyższym wykształceniem może tak pisać?
Ale najlepiej zwyzywać od przegrywów, bo ktoś się odważył zwrócić uwagę na fatalny stan wykształcenie
Szczerze Ci polecam popracować nad umiejętnością komunikacji gdyż plucie jadem i 'zwracanie uwagi' w taki chamski sposób nie wychodzi na dobre
@nowy_ja: tak jestem smutny i nikt mnie nie lubi. Szczególnie jest mi smutno, że nauczycielami zostają osoby takie jak Ty, bez podstawowej
@Czikabella: na podstawie dwóch zdań? W tym wątku zrobiłaś już kilkadziesiąt błędów. Każdy twój post jest z błędem.
@Czikabella: Powiem szczerze że przez kretyńską nauczycielkę to był najgorszy przedmiot w podstawówce xD Wprowadziła taki terror na lekcjach, co chwile odpytywanie z tekstów piosenek, jakaś wiedza o muzyce, masakra. Dopiero potem w Gimnazjum były to zajęcia jak trzeba: przychodzimy, dyktuje nam piosenkę, śpiewamy. Nie jestem pewien ale czasami chyba dostawaliśmy nawet wydrukowany
...a Szatanowi Dziadkowie?
Dolan pls. Poważny portal to nie miejsce by się zgrywać.