Wpis z mikrobloga

• 0
@nowy_ja jesteś przegrywem który się czepia o byle g---o. Nie uczę polskiego. Portal wykop to nie jest oficjalne pismo więc wyluzuj. Pisownia w internecie to moja indywidualna sprawa, nie p-----------j się o 'nje' bo akurat tak pisze specjalnie, a przynajmniej tak już słownik zapamiętał ;)

PS. Musisz być bardzo smutnym człowiekiem i pewnie nikt cię nie lubi, zgadlam?

Polecam 'zwracać uwage' w inny niż powyższy sposób :))
  • Odpowiedz
jesteś przegrywem który się czepia o byle g---o. Nie uczę polskiego.

@Czikabella: aha, nie uczysz polskiego, więc nie musisz znać zasad interpunkcji. Brzmi logicznie. Dziewczyno, znam osoby po zawodówce, które lepiej operują ojczystym językiem od Ciebie. Jak osoba z wyższym wykształceniem może tak pisać?

Ale najlepiej zwyzywać od przegrywów, bo ktoś się odważył zwrócić uwagę na fatalny stan wykształcenie
  • Odpowiedz
  • 0
@nowy_ja szkoda mi na ciebie strzepic ryja nawet XD dobrze wiem jak wygląda stan mojej polszczyzny, nie muszę się tłumaczyć przegrywom :)) haha oceniłeś już moje kompetencje po 2 zdaniach napisanych na kolanie w biegu xd Bk z ciebie :)))
Szczerze Ci polecam popracować nad umiejętnością komunikacji gdyż plucie jadem i 'zwracanie uwagi' w taki chamski sposób nie wychodzi na dobre
  • Odpowiedz
PS. Musisz być bardzo smutnym człowiekiem i pewnie nikt cię nie lubi, zgadlam?

Polecam 'zwracać uwage' w inny niż powyższy sposób :))

@nowy_ja: tak jestem smutny i nikt mnie nie lubi. Szczególnie jest mi smutno, że nauczycielami zostają osoby takie jak Ty, bez podstawowej
  • Odpowiedz
haha oceniłeś już moje kompetencje po 2 zdaniach napisanych na kolanie w biegu xd Bk z ciebie :)))

@Czikabella: na podstawie dwóch zdań? W tym wątku zrobiłaś już kilkadziesiąt błędów. Każdy twój post jest z błędem.
  • Odpowiedz
to bardzo rozwija różne umiejętności ;) ludzie gardzą tym przedmiotem a nie są świadomi jakie niesie pozytywy

@Czikabella: Powiem szczerze że przez kretyńską nauczycielkę to był najgorszy przedmiot w podstawówce xD Wprowadziła taki terror na lekcjach, co chwile odpytywanie z tekstów piosenek, jakaś wiedza o muzyce, masakra. Dopiero potem w Gimnazjum były to zajęcia jak trzeba: przychodzimy, dyktuje nam piosenkę, śpiewamy. Nie jestem pewien ale czasami chyba dostawaliśmy nawet wydrukowany
  • Odpowiedz
@Dolan:

nope, nauczyciel jak chce awansować to musi te awanse "zaliczyć". Normalnie są oceny pracy i egzaminy. Nikt nie dostanie wyższego stopnia od tak wyłącznie mając przepracowane X lat.

Dolan pls. Poważny portal to nie miejsce by się zgrywać.
  • Odpowiedz