Mam pytanie do osób, które wyjeżdżają w delegacje lub znają kogoś kto wyjeżdża. W jakich branżach pracujecie, co robicie i gdzie wyjeżdżacie? #pracbaza oczywiście nie liczę kierowców.
@ReFree: no pytam bo jestem ciekawy w jakich branżach, na jakich stanowiskach ludzie wyjeżdżają i gdzie, czysta ciekawość jak np. czytam że ktoś jeździł do brazylii czy australii to mnie mega ciekawi czym się zajmują
@Jandori: @ReFree: ja sie podpinam, bo od poniedziałku zaczynam prace jako elektryk w calej polsce i jeszcze sie nie dogadałem jak ma być wypłacany dodatek delegacyjny, a nie chce być poszkodowany :P
@Jandori u mnie dział sprzedaży jeździ po klientach z Polski, a ludki z inżynieringu regularnie wyjeżdżają uczestniczyć albo prowadzić szkolenia w pozostałych fabrykach z koncernu (głównie Niemcy, Włochy, Chiny, USA, kiedyś nawet RPA i Australia się trafiły)
@Jajcasz02: Prawdopodobnie będziesz miał wypłaconą delegacje (30zł) plus jazda samochodem jako czas pracy, oczywiście według mnie współpracownicy również powinni mieć płacone aż do chwili przyjazdu na bazę, ale z tym w różnych firmach różnie bywa
@Jandori: Delegacje co tydzień. Inżynier serwisu w branży poligraficznej. Obszar pracy - cały świat. W poprzedniej pracy to samo stanowisko ale praca tylko w PL.
A jeśli jakieś bagno to podziękuje xd
Obszar pracy - cały świat.
W poprzedniej pracy to samo stanowisko ale praca tylko w PL.