Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 541
Na YT euforia, na reddit euforia... Na vikop.PE EL - elitarnym portalu dla graczy głosy niezadowolenia, anulowane preordery

Ostatnią szansą CD PROJEKT RED żeby ta gierka sprzedała się chociaż w 20 kopiach jest nawiązanie współpracy z Wpok. PE EL na Poznań Game Arena i dodanie postaci Michaela Whitneya ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

#cyberpunk2077 #humorobrazkowy #heheszki #pcmasterrace #ps4 #xboxone #gry
QBA__ - Na YT euforia, na reddit euforia... Na vikop.PE EL - elitarnym portalu dla gr...

źródło: comment_BMJfZwTJVwvSuhum1HuvJwa6rzWexCT6.jpg

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@QBA__ na reddicie jest cenzura i negatywne posty są usuwane, a komentarze downvotowane przez cdprojektowe trole. Poza tym amerykanie mają taką kulturę, że u nich źle widziane jest narzekanie i cały czas na zewnątrz muszą być pozytywni.
  • Odpowiedz
@Cybher1: otóż to, tam nawet za konstruktywną krytykę jesteś hejterem i wypad, po drugie kazde większe studio na swoich ludzi od chwalenia na reddicie, mówi ci cos farma trolli w MS? W grach jest tak samo
  • Odpowiedz
@sianowydymm: @Cybher1: Może nie trolle ale Reddit nie jest dobrym miejscem do krytyki ze względu na jego naturę. Dedykowane subfora są raczej skierowane do fanbojów niźli sceptyków plus karma whoring. Reasumując reddit to jeden wielki circlejerk i trzeba nauczyć się filtrować treści.
  • Odpowiedz
@QBA__: Sugerowanie się redditem xD
Na reddicie jest taki circlejerking i cenzura, że to głowa mała.
Jednym z najlepszych przykładów jest /r/gameofthrones, gdzie po premierze ostatniego, gównianego sezonu, były tylko i wyłącznie pozytywne opinie. Jakiakolwiek krytyka była minusowana/usuwana. Za to drugi subreddit związanu z GoT - /r/freefolk miał tylko i wyłącznie negatywne opinie o ostatnim sezonie. To świetnie obrazuje jak działa reddit.
  • Odpowiedz
@QBA__ ja ci powiem tak, zawiodłem się tym co zobaczyłem, tzn. chodzi mi o downgrade.
Ale z drugiej strony grafika nie jest dla mnie najważniejsza, a sam gameplay. Chce się po prostu dobrze bawić i zobaczyć ładną grę.
  • Odpowiedz
@QBA__: Ale powiedz szczerze najbardziej generyczna walka ever, gdzie Wielki Boss atakuje cie jakimś młotem i musisz odskakiwać i trzeba mu strzelić w jakiś świecący punkt na plecach. W iły dziesiątkach grach to było i jak to w ogóle pasuje do cyberpunka.
  • Odpowiedz