Aktywne Wpisy
mmmod +32
nie mogę iść do sklepu i powiedzieć żeby te p---y nie sprzedawały alkoholu mojej starej pijanej? marzenie ścietej głowy hm? aż zal dupe ściska bo całe osiedle wie że moja stara to pijaczka no i to oczywiste ze ktoś nie kupuje 300ml wódy dziennie na imprezke, będac 60 paroletnią kobietą, oby te p---y ze sklepy zdechły, dosłownie mam w dupie prawo konsumenckie, niech zdechną k---a na raka, jak moga to k---a robić
WolfSky +240
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
#gpw #akcje #gielda
Który jest de facto usprawiedliwieniem dla nas, dlatego nie ma co się załamywać a poprostu mieliśmy pecha :)
Biorąc pod uwagę to co opisałeś, nadal ciężko zdecydować się na sprzedaż akcji po otwarciu giełdy w
Albo i jest 3 opcja, będę obserwował uważnie oceny wzrosły do 67 % pozytywów z 57 % wczoraj :
https://steamcommunity.com/app/1092660/discussions/0/1635291505033769044/
Nic jutro muszę chyba wykazać się jajami z tytanu, bo stal to za mało (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). Jak by robota w IT była mało stresująca
EDIT: Ups, too late, puściło.
Pozdrawiam i z fartem.
@DaxterPoker : Opłaty za transakcje nie przejadaja ci zysku przy takim wolumenie ??
Oczywiście teraz, mądrzejszy o weekendowe i dzisiejsze doświadczenia nie widzę zbytnich perspektyw. Oni po