Aktywne Wpisy
koala667 +220
Belgia 2024, kiedyś kraj z wysokim poziomem życia a dzisiaj są na dobrej drodze do stania się islamskim kalifatem ¯\(ツ)/¯
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
4mmc-enjoyer +5
Jaki najlepszy benefit mieliście w swoim korpo (nie mówię tu o jakichś historiach z dupy, które podsłuchaliście, tylko że faktycznie tak było)?
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k
#tygodniknie #humorobrazkowy #heheszki #duda #trump #bekazpisu
To za Komora musiałeś płakać co noc w poduszkę xD Bez rigczu, bez reprezentacyjności..
Moim zdaniem Duda ma rigcz, poza tym prywatnie też jest świetnym człowiekiem i patriotą ;)
O ile partię rządzącą bym w wielu miejscach zmieniła, Duda jest moim zdaniem odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu. I, na szczęście, sądzi tak wielu Polaków. Mając konkurencję typu Tusk czy Biedroń, facet raczej na pewno ponownie wygra wybory.
No tak, bo do tego ogranicza się reprezentacyjność ;-) Dla mnie to szersze pojęcie w odniesieniu do prezydenta.
Cóż, może mam podstawy uważać, że to nie jest maska i że to Ty "nabierasz" się na różne przekazy medialne.
W każdym razie nie dogadamy się raczej w tej kwestii, ale zarówno ja jak i Ty żyjemy, szczęśliwie, w demokratycznym kraju, więc możemy swoje nastroje przelać na karty wyborcze.
U nas to samo, wizyta Trumpa to miał być gwóźdź do trumny PO nie wypaliło zdarza się, za to zrobili nowy fejm i robią most
Byli ambasadorowie Polski w USA napisali ostatnio list do Trumpa w którym tłumaczą, że jego działania jedynie zachęcają polski rząd do łamania prawa. Po pierwsze, wbrew pozorom w