Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
co myslicie o wspolpracowniku ktory zawsze ma te same ciuchy na sobie ale te same 2-3 koszulki, nie smierdzi od niego ale widac ze rzeczy sie powtarzaja
#pracbaza
──
co myslicie o wspolpracowniku ktory zawsze ma te same ciuchy na sobie ale te same 2-3 koszulki, nie smierdzi od niego ale widac ze rzeczy sie powtarzaja
#pracbaza
──
thorgoth +618
http://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7,54420,25112253,trzaskowski-z-wysokimi-ocenami-warszawiakow-barometr-warszawski.html#s=BoxOpLink
#neuropa #4konserwy #polityka #warszawa #trzaskowski #pdk #bekazpisu
@insomnia_: xD
@looonger: Nie minął nawet 1 rok z 5 lat i już wiesz, że ma problem ze spełnieniem obietnic wyborczych?
@Grandek: Wziąłby sobie Korwina do ekipy to by od razu nie miał takiego problemu. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Na razie jedyne o czym słyszę, to wywalanie kasy na głupoty.
@chanelzeg: no wiem, bo ja jestem żywotnie zainteresowany problemem żłobków i ta obietnica spełniona nie jest - darmowe żłobki dla wszystkich miały być od 2019, teraz podobno będą od września 2019 ale wiadomo, że dla wszystkich nie starczy miejsc.
Obietnicę dotyczące rozbudowy metra pominę milczeniem, bo to już była czysta fantastyka od
@Ogar_Ogar: Skąd wiadomo, że nie starczy? Są już jakieś dane, że więcej chętnych niż miejsc?
@Ogar_Ogar: Tzn jaka była obietnica na dzień dzisiejszy a jaki jest stan na dzień dzisiejszy?
@chanelzeg: tak - a w systemie nie ma osób otrzymujących bon żłobkowy bo one na liście chętnych pojawią się dopiero 1 września.
rozpoczęcie budowy III do końca kadencji linii metra w momencie gdy w ogóle nie ma jakiekolwiek dokumentacji to był żart
Na stronach miasta czytam coś innego. Będzie miejsce wżłobku publicznym lub dopłata (taka jak dostaje się w żłobku publicznym) dla dzieciw żłobkach prywatnych. Kilka razy jest powtórzone, że dla wszystkich dzieci. Długo nie będziemy czekać, za dosłownie kilka dni się okaże kto kłamie, czy TVP czy Miasto Warszawa.