Aktywne Wpisy
MrBeast +534
Borealny +80
To jest #!$%@? #!$%@?, że od następnego roku już nie pograsz w gry na steamie jeśli nie masz Windows 10 lub 11. Przecież to nie są aż takie stare systemy. Pójdą zapewne w ta samą stronę co EA z ich zasranym EA App, czyli telemetria i szpiegowanie na każdym kroku.
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
Przechodziłam sobie wczoraj z kuchni do pokoju, gdy na korytarzu trzech z nich grali sobie w zośkę. Nagle ja przechodzę, ci się zatrzymują, cisza - po czym jeden z nich do mnie po polsku "cześć!".
Grzecznie odpowiedziałam, przeszłam, a Ci zamiast grać no to nadal cisza stoją i się gapią..
Dziś jeden z nich zagadał do mnie takim łamanym polskim, czy mam ochotę napić się z nim piwa. (ʘ‿ʘ)
No jest miły nie powiem, ma coś w sobie - ale to kurde takie podejrzane się wydaje. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Co robić??
#logikaniebieskichpaskow #pytanie #studbaza
Komentarz usunięty przez autora
Koleś pyta się czy chcecie się napić piwa a wy już o nim że jest miły...
#przegryw alert!!!! Typowa #p0lka z #mokebe
Komentarz usunięty przez autora
Już wam wykop mózg przeżarł
Kto miał czarnych na studiach ten się w cyrku nie śmieje
Żadna normalna laska by tak nie pomyślała.
Z resztą, parę razy już tutaj się pojawiał wpis, gdzie laska wyśmiewała jakiegoś gościa bo ten chciał zagadać w taki albo inny sposób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AngelOfFight: ty się pytasz, co robić :) sama musisz wiedzieć, czy masz ochotę na tego byka