Wpis z mikrobloga

@patoologiaa: Zapytaj kogoś z wykopu czy nie pójdzie Ci jej sprawdzić u kupującego ;) poza tym jak nie będzie działała to można próbować zakładać spór na Allegro. Niemniej jakies ryzyko jest, choć opinie ma dobre koleś. Zapytaj o potwierdzenie zakupy i czy faktycznie to jedyna wada konsoli. Będziesz miał dowód w razie czego
  • Odpowiedz
@MisPluszowyZWadaWymowy: ok jak ty tak mówisz to zamawiam ;D a ostanie pytanie nawet do Ciebie . Czy jak zmieniłem dysk w ps4pro na ssd i czy stary dysk HDD z pro włożę do tego PS4? i będę miał wszystkie gry itp bo nie chce mi się pobierać na nowo i czy np. Ja mam ps+ na swojej konsoli ps4pro chce grac online w jakaś grę i na tej ps4 teraz
  • Odpowiedz
@patoologiaa: dysku z innej konsoli nie przeniesiesz, są szyfrowane kluczem indywidualnym dla każdego egzemplarza.

Jeśli chodzi o plusa to ustawisz na swoim koncie jako podstawową konsolę dziewczyny i wtedy ona na swoim będzie mogła grać online i także w twoje gry z plusa (jeśli je wcześniej sam pobierzesz).
  • Odpowiedz
@patoologiaa: no ja nie wiem czy sie da wlaczyc jesli nie masz sparowanego kontrolera :P to nie ja napisałem ze się da, a nie spojrzałem że nie dostałeś do niej pada.

Fix jest prosty jeśli zdejmiesz górną obudowę, trzeba przygiąć blaszkę albo samemu odpalić. Tu znalazłem jeszcze taką poradę, ale niektórzy mówią że nie działa:

By now you've probably got this problem figured out, but i would like to tell
  • Odpowiedz