Wpis z mikrobloga

Wiejska mentalność mnie przeraża jakiś czas temu kuzyn pytał mnie jakie auto do 10 tys bym mu polecił byliśmy obejrzeć kilka aut ale cos mu nie pasowało, 2 tygodnie cisza, dzisiaj do nich zajezdzam i co widzę cała rodzina pęka z dumy bo młody kupił s klasę, biedni idioci. #motoryzacja #mercedes
  • 275
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@vector_cd2401: no lepsze to niż porywanie się na sklase gdzie naprawa airmatica to pewnie 2x to co dał za fure :D przynajmniej się czegoś nauczy ( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz
@memory: 2k? 2k to mi chcieli dać za merca A-klasę rok 2001, silnik 1.9 automat. A mam 29 lat i prawko od 2010, tyle że jeszcze wcześniej nigdy fury na siebie nie miałem. Oferta od Avivy to było skromne 1850 zł i to w najlepszej opcji (płatność w jednej racie + bonus za online). Ostatecznie wziąłem z Ergo Hestia za 1520 bo tam mieli specjalną ofertę dla osób poniżej 30 lat.
  • Odpowiedz
@vector_cd2401: lol ja jeżdżę 14 letnia Corollą a mam zarobki 20k na miesiac. Za rower ostatnio wydałem tyle ile twój kolega ale na leasing pracodawcy który dopłacił 40%.

Daleko twój kolega nie zajdzie z tą mentalnością. Dupy się wyrywa na charakter a nie na S klasę.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@LowcaZMroku: 2004 1.6 vtec 110kunia lotka i felga od TypeR bo lepiej wygląda. Jak na 15 letnie auto jeszcze świeżo wygląda. Nie mam zamiaru prędko zmieniać
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@vector_cd2401: Nie wiem jaka mentalność ma twój kuzyn, ale twoja jest gorsza od baby interesującej się tym w co jest ubrana inna. Kupił, bo mu się podobał i tyle. Są dużo gorsze złomy i jeżdżą.
  • Odpowiedz
dziwi cię to że hotel miał wymagania czy to że było to w220? To było ponad 10 lat temu, wtedy to auto to był kocur.

@MirkobIog: Napisales to tak jakby kazdy znal ciebie i twojego brata, a nie wiadomo w jakim charakterze twoj brat pracowal w "hotelu/biurze podrozy", ani kiedy to bylo, wiec dziwi mnie skad wymog posiadania w220.
  • Odpowiedz