Wpis z mikrobloga

@klodwandam: heh, spodziewałem się tego argumentu trochę z tyłka.
Dlaczego z tyłka? Ano dlatego, że polecam prześledzić prześmiewcze wpisy na temat Bale'a i popatrzeć ilu było broniących go, poza może 2 komentarzami, że

ale przecież szczelił z przewrotki no szkoda szkoda ale niech #!$%@?.

memesków o jego zajebistości nie widziałem xD
Tak więc wiadomo, inne osoby, ale trochę wszyscy go mieli w piździe, teraz jest bohaterem ( ͡° ͜ʖ
@adzioq: dobra, ale co tutaj negujesz? To, że nie było wyśmiewania się z Bale i totalnego braku reakcji kogokolwiek a teraz same pozytywy?
Wykop serious business żadnego dowodu nie dostaniesz, nie załapałeś kompletnie o co chodzi albo co bardziej prawdopodobne udajesz, że nie załapałeś.
trochę luzu bo wam tu wszystkim spodnie na dupskach pękną xD
dobra, ale co tutaj negujesz? To, że nie było wyśmiewania się z Bale i totalnego braku reakcji kogokolwiek a teraz same pozytywy?

@sambarumba: Neguje to, ze wrzucasz kazdego do jednego wora i mowisz, ze kazdy kto kiedys wysmiewal Bale teraz go uwielbia.

Wykop serious business żadnego dowodu nie dostaniesz, nie załapałeś kompletnie o co chodzi albo co bardziej prawdopodobne udajesz, że nie załapałeś.

trochę luzu bo wam tu wszystkim spodnie na
@Poopiesh: ja śmieszkuję ale chyba zaraz faktycznie pęknie mi dupsko, że przychodzą tu takie dzbany jak ty XD
@adzioq: Dalej udajesz idiotę czy o co chodzi? przejrzyj sobie tag i zobacz jakie są nastroje i kiedy. Nigdzie nie napisałem, że to jedna osoba, ale ty mi tu wmwiasz jakies manipulacje. Pozdro chłopaki, nie róbcie draki xD
wesołej soboty wariaty!