Wpis z mikrobloga

@BenzoesanSodu: Marudzisz. To jest coś innego, niż zwykłe weekendowe chlanie. Po pierwsze, wbijacie się w garnitury i wszystko jest takie bardziej szykowne. Po drugie, wieczór kawalerski to nie tylko najebka. Pana młodego zabiera się na gokarty, na lasery, do escape roomu czy na inne takie rozrywki. No i takie wyjście bez dziewczyn, to okazja, żeby poruszyć męskie tematy, porozmawiać od serca. Wóda jest istotna, ale to nie jest sedno.
  • Odpowiedz
@BenzoesanSodu Jak ktoś nie jest durny to organizuje zwykłe spotkanie ze znajomymi, najczęściej połączone z jakąś aktywnością - ot taka odskocznia od przygotowywań przedślubnych. To co lansują media i instagram niewiele ma wspólnego z rzeczywistością.
Nie każdy kawalerski to kluby i nie każdy panieński to striptizerzy.
Fakt, laski jeżdżące limuzyna po mieście i drace jape przez szyberdach faktycznie są mega irytujące, ale z drugiej strony kazdy robi to co lubi wedle
  • Odpowiedz
@BenzoesanSodu: No jak u was przyszłe żony skaczą po bolcach na panieńskim a faceci chodzą tylko do klubów że striptizem to ja nie wiem kto tu jest ze wsi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Bylem 5 lat w szczesliwym związku , z planami na przyszłość do końca życia. Ślub jej przyjaciółeczki , wieczór panieński , po tym było już inaczej , msc po rozpadło się wszystko i teraz nie mam już dziewczyny , co się tam wydarzyło nie wiem , pewnie nigdy się też nie dowiem , ale coś na pewno. Także może i to rak ale nie pozwolić jej iść z koleżankami to też rak
  • Odpowiedz
@BenzoesanSodu: panienski siostry: dziewczyny porobily ciast, pospiewalysmy piosenki, pogralysmy gry typowe na wieczor panienski (typu co twoj przyslzy maz odpowiedzial na pytania - wczesniej przeprowadzona ankieta z nim o miejsca ktore chcialby zwiedzic, jaki samochod chcialby miec itd), pobiegalysmy w sukienkach nad jeziorem ;)
Taka damska impreza tyljo z wieksza iloscia balonikow i skupiona na jednej kobiecie.
Bez patologi, w milym klimacie.
  • Odpowiedz