Aktywne Wpisy

WielkiNos +390
Palacze to nie najbardziej uciśniona grupa tylko najbardziej roszczeniowa, która nie dba o nic poza możliwością realizacji swojego uzależnienia.
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
źródło: temp_file404315186184103129
Pobierz
lewoprawo +651
Władze Tokio uruchomią swoją własną apkę randkową, w ramach walki z niską dzietnością:
https://japantoday.com/category/national/tokyo-govt-to-launch-dating-app-to-boost-birth-rate
W sumie to może być ciekawy eksperyment, co się stanie jeśli apka randkowa faktycznie będzie miała na celu dobieranie ludzi w pary, a nie tylko jak najdłuższe dojenie hajsu z premium.
#swiat #ciekawostki #tinder #japonia
https://japantoday.com/category/national/tokyo-govt-to-launch-dating-app-to-boost-birth-rate
W sumie to może być ciekawy eksperyment, co się stanie jeśli apka randkowa faktycznie będzie miała na celu dobieranie ludzi w pary, a nie tylko jak najdłuższe dojenie hajsu z premium.
#swiat #ciekawostki #tinder #japonia
źródło: _w850
Pobierz

Mam pytanie do mirków przejawiających cechy #asperger #intj i innych ekscentryków z własnym światem w głowie. Jakiego rodzaju praca (lub stanowisko) okazało się tą która wam odpowiada, gdzie czujecie się dobrze, lubicie to co robicie, jesteście w stanie korzystać ze swoich mocnych stron, a te słabe nie mają aż tak wielkiego znaczenia?
Sam zaliczam się do tej poświrowanej grupy i po kilku nieudanych przygodach z zatrudnieniem, zastanawiam się jaka praca byłaby dla mnie odpowiednia. Na swoje nieszczęście skończyłem gównostudia ekonomiczne (marketing), umiem angielski na takie B2+. Mieszkam w mieście wojewódzkim, więc daje to dość spore pole wyboru, ale jednocześnie zupełnie nie ukierunkowuje, bo obecnie nie mogę się pochwalić szczególnymi twardymi umiejętnościami. Trochę przypał zauważyć to po skończeniu studiów, wiem.
Póki co zauważyłem u siebie niechęć do multitaskingu, pracy w grupie i pod presją czasu, niedomówień i niejasności, nagminnych rozmów przez telefon i ciągłego kontaktu z ludźmi. Najlepiej widziałbym to tak; niech ktoś da mi rzeczy do robienia i raz na jakiś czas wpadnie zagadać, żeby mi się struny głosowe nie zatarły (bo jednak totalnym piwniczakiem nie jestem). Umysł mam pół na pół ścisły/humanistyczny, na studiach podobały mi się przedmioty związane z marketingiem i zarządzaniem (nowoczesnym).
Lubię szlifowanie szczegółów, planowanie rzeczy, wszelkiego rodzaju koncepcje, mam bujną wyobraźnię, czuję że dobrze idzie mi consumer insight, myślenie big picture. Duże firmy i struktury mi niestraszne, właściwie to wolę je od mniejszych, bo takiemu freakowi łatwiej zniknąć w tłumie ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■ Co robić, gdzie pracować? Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki.
#pracbaza #kariera #korposwiat
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua