Aktywne Wpisy
Duza-fajka +188
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Tak na wstęp to powiem, że już zaruchałem i nie jestem desperatem szukającym pierwszego razu i myślącym p-----m tak sobie myślałem niedawno, że fajnie by było mieć dziewczynę, ale w dzisiejszych czasach moim zdaniem jest naprawdę ciężko o normalną kobietę. Ja tam mam utrudnienie przez słabe geny i aspergera tak swoją drogą no i depresję leczoną, ale stan się poprawia całe szczęście. A teraz pokażę wam jak ja to widzę
Na imprezie same naćpane i pijane k---y
W parku same zajęte
W internecie same wariatki i wampiry emocjonalne lub takie co szukają tylko przygody
W kościele odpada, bo jestem ateistą
W szkole też odpada, ponieważ trzymam się zasady "nigdy nie bierz d--y z grupy"
W bloku odpada, gdyż moje sąsiadki to albo dojrzałe kobiety lub panie w podeszłym wieku
Na mieście odpada, bo jestem aspołeczny i bardzo rzadko wychodzę, ale z obserwacji zauważyłem, że rzadko dziewczyny chodzą same zazwyczaj z jakimś swoim że tak to nazwę "bankomatem" lub swoimi psiapsiółkami
Jak coś nie że szukam na siłę czy coś, ale takie mam przemyślenia i tak szczerze i poważnie teraz pytam gdzie w tych czasach znajdę kobietę? XD
#przegryw #depresja #asperger #s----------e #przemysleniazdupy #rozowepaski #pytaniedorozowychpaskow #pytaniedoniebieskichpaskow #pytaniedoeksperta #zwiazki #gorzkiezale
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Komentarz usunięty przez autora
Zacznij nad sobą pracować, bo z takimi cechami charakteru być idealny z wyglądu, zarabiać miliony i
@AnonimoweMirkoWyznania: ja lubie takie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Napisal normik co rucha od 15 roku zycia do stulejarzy po 20/30 XD.
Chyba przedawkowałeś wykop.
@panzerfucker: myślę że mówiąc ze nikt nie chce mieć z nim do czynienia miał na myśli kobiety w kontekście seksualnym/jakiejś relacji, nie wszystkich ludzi