Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Tak na wstęp to powiem, że już zaruchałem i nie jestem desperatem szukającym pierwszego razu i myślącym p-----m tak sobie myślałem niedawno, że fajnie by było mieć dziewczynę, ale w dzisiejszych czasach moim zdaniem jest naprawdę ciężko o normalną kobietę. Ja tam mam utrudnienie przez słabe geny i aspergera tak swoją drogą no i depresję leczoną, ale stan się poprawia całe szczęście. A teraz pokażę wam jak ja to widzę
Na imprezie same naćpane i pijane k---y
W parku same zajęte
W internecie same wariatki i wampiry emocjonalne lub takie co szukają tylko przygody
W kościele odpada, bo jestem ateistą
W szkole też odpada, ponieważ trzymam się zasady "nigdy nie bierz d--y z grupy"
W bloku odpada, gdyż moje sąsiadki to albo dojrzałe kobiety lub panie w podeszłym wieku
Na mieście odpada, bo jestem aspołeczny i bardzo rzadko wychodzę, ale z obserwacji zauważyłem, że rzadko dziewczyny chodzą same zazwyczaj z jakimś swoim że tak to nazwę "bankomatem" lub swoimi psiapsiółkami

Jak coś nie że szukam na siłę czy coś, ale takie mam przemyślenia i tak szczerze i poważnie teraz pytam gdzie w tych czasach znajdę kobietę? XD

#przegryw #depresja #asperger #s----------e #przemysleniazdupy #rozowepaski #pytaniedorozowychpaskow #pytaniedoniebieskichpaskow #pytaniedoeksperta #zwiazki #gorzkiezale

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: przede wszystkim zacznij zauważać swoje wady i nie traktuj innych z pogarda. Mówisz o innych gorzej i sam stawiasz się w lepszej pozycji opierając się na własnych osądach i wyobrażeniach. Typowy dysonans poznawczy, zadufanie w sobie, narcyzm. Uważasz się za lepszego od innych patrząc tylko na krótki wycinek życia danej osoby - głupota.

Zacznij nad sobą pracować, bo z takimi cechami charakteru być idealny z wyglądu, zarabiać miliony i
  • Odpowiedz
@TestoDepot: czemu? studia trwają tylko 5 lat. Znam wiele par które są ze sobą właśnie od czasów studiów bo byli w jednej grupie lub na jednym roku i normalnie im się układa później. Ja akurat bym nie mogła widywać osoby w domu i jeszcze później na uczelni czy w pracy, ale to wynika z tego, że potrzebuję przestrzeni w związku a nie że mam głupią zasadę :D Rozumiem że ludzie
  • Odpowiedz
Panowie z anonimowych. Polecam mniej wykopu albo raczej mniej trollowania. Wasza arogancja i zacietrzewienie nie pozostawia żadnego pola do dyskusji. Żyjcie dalej w swojej skorupie "moja racja jest mojsza", na pewno wyjdzie wam to na dobre.
  • Odpowiedz