Aktywne Wpisy
Zarzutkkake +411
Ale jak to podwójnie zapłacić? Co wy rasiści? Nie wiecie, że plus size to zaleta? Mam chorą tarczyce. Jaki potrójny hepi meal? Kamery nie pokazuja prawdy. To jest problem tych ludzi, że sie tu nie zmieszczą! LUDZIE DAJCIE MI SPOKOJNJE ŻYĆ JA WCZORAJ WŁOSY FARBOWAŁAM I PAXNOKCIE A WY MI MÓWICIE ŻE JA GRUBA!
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
alkoholik000 +300
TL:DR - Buspas na Krakowskiej to kpina.
W ciut dłuższych słowach: Wczoraj akurat musiałem coś załatwić w Family Point na Krakowskiej więc z racji pogody i rozmiaru zakupów podjechałęm autem. Na lewoskręcie stało kilka aut więc się grzecnie ustawilem za nimi. Za mną jeszcze jakaś fura i uwaga uwaga autobus 114. Jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć na cholerę BusPas jak ta 114 stoi w korku na tym lewoskręcie przez 4 cykle? Skoro mogła pojechać przez skrzyżowanie na wprost?
Pas na wprost był drożny, więc mógl dalej pojechać prosto i ominąć korek. Tramwaj dojechał dopiero przy 3 cyklu. Nie rozumiem tego kompletnie. Jaki w takim razie ma sens to wydzielenie jak nie daje żadnych oszczędności czasu. I tak to był krótki autobus więc spokojnie by wykręcił na przystanek.
@mroz3 @rybak_fischermann
Chodzi dokładnie o to miejsce Link
@Darth_Gohan: hurr durr 2-3 min to już oszczędność czasu i przyśpieszenie komunikacji
no chyba że lewoskręt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rybak_fischermann: Ja jestem ciekawy jaki kierowca by złamał przepis jakby pojechał prosto i skręcił na ten przystanek. Jakby były Światła od czoła przystanku dla pieszych to bym zrozumiał. A tak? Bezsens kompletny. Przepisów by nie złamał bo tam nie ma żadnych linii wymalowanych więc autentycznie nie jestem w stanie zrozumieć czemu tak grzecznie czekał w korku.
Z drugiej mańki nie ma przymusu jazdy buspasem co już pisali kierowcy MPK. A nie jeżdzą po buspasach przez ich stan techniczny XD
Mówię po prostu od początku nie rozumiem kompletnie idei Buspasa na Krakowskiej bo jest poroniona.