Wpis z mikrobloga

#lukaszbudowlaniec

@Wilniuk1918 i jak po ostatnim odcinku? Ja osobiście nie mogę słuchać tego jak on myśli o zakończeniu youtube czy o mniejszej ilości filmów, YT w zeszłym roku przyniósł mu prawie 100k zł, to kto normalny chce się pozbyć takiej kasy? :D No i to gadanie o nowych super/hiper pomysłach, co miesiąc tak mówi, a nic nie powie o co chodzi.

No i brawo za zostawienie Kawy samego, no kurde, chłop silna ameba umysłowa bo ciągle planów nie umie czytać, efekt będzie taki że go zostawi i coś źle wymurują :)
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sskowron: przecież on to specjalnie mówi, żeby tylko debile w komentarzach pisali, żeby nie odstawiał jutuba, a tym samym łechtali jego wybujałe ego. Znając jego krętactwo nie myślę, żeby był tak głupi, żeby urwać jaja złotej kurze #pdk
  • Odpowiedz
od kilku odcinków przestałem go oglądać, poziom EGO tak wyskoczył że trzeba zastopować.
quad przełomowym zakupem aby przestać go oglądać chyba...
  • Odpowiedz
@krabozwierz: tylko czekać aż będą clickbaitowe nazwy filmów: ZOBACZCIE CO SIĘ STAŁO PO ZALEWANIU WIEŃCA(nic się nie stało bo wyszedł równy, ale i tak zobaczcie), KAWA ZOSTAŁ SAM I ZEPSUŁ BO JEST AMEBĄ(zepsuł wiertarkę ;D), WIKTOR-WEKTOR MNIE WYDYMAŁ(albo on go zwolni bo tak i nie rozmawiajmy o nieobecnych albo sam otworzy swoją firmę bo jest kumaty :))
  • Odpowiedz