Aktywne Wpisy

ewolucja_myszowatych +176
Sebastix +136
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

#grafika3d #3dsmax
źródło: comment_EdEj3flDOr51KBF83AIpZlVb7ynVRJ6T.jpg
Pobierzźródło: comment_a6aFW5fCkJR9gUCxiKAmvkyqWE6fjGi3.jpg
Pobierzźródło: comment_bvhINhXtNIQl5FRkHxPd2ZZ4S0brbPn5.jpg
Pobierz@Horvath: Ewentualnie możesz też pozbyć się tych co zamazałem na czerwono i poprowadzić tak jak te na zielono. Możliwe, że wystarczy Ci mniej wierzchołków na tym łuku a mając jeden na najbardziej skrajnym punkcie masz lepszą kontrolę nad kształtem niż przy oryginalnej siatce (przed wstawieniem tych trisów).
źródło: comment_8kiEUM91CXYNVIhFDheVp1d55mybb6SA.jpg
Pobierz@Horvath: Co do drugiego screena trochę się pobawiłem na szybko i wykombinowałem coś takiego. Nie jest perfekcyjnie ale mam nadzieję że jest to jakieś rozwiązanie a przynajmniej jeden z kierunków.
Chociaż bardzo możliwe, że podobny efekt uzyskałbyś po prostu rozsuwając krawędzie :D
źródło: comment_YTdw7nAU1RqIBO5793Wgd1IMdpbV7f6i.jpg
Pobierz