@push3k-pro: oho zdazyli skasowac xD (Cholera dalbym SS ale chrome podobno blokuje ta mozliwosc lol, a na FF pisze ,,link uszkodzony")
Dobra mam z drukowania do .pdf ʕ•ᴥ•ʔ
@Defender: od czasu jak zaczela im sie dupsko jarac to w sumie bekowo jest poczytac o nich xD Mnie to rozwala to, ze (wiekszosc z nich) siedzi tylko i wylacznie w tym swoim
Axelek to tez agent, bo czerpie wiedze z FB (-‸ლ) i jak ktos napisal o tym w komencie to juz osrak uwaza go za wroga xD
Tak jak znajomy ocenil cale te nasze mainstreamowe retro: ,,u nas to ma takiego pecha, ze wiecej dowiesz sie od dramach niz rzeczach zwiazanych z ta tematyka"
Myślicie, że jest szansa na obniżenie raty kredytu na 3 miesiące w banku? Bo wziąłem kredyt jakiś czas temu, ale straciłem pracę i ciężko mi się wyrobić z ratami. Chce się dziś udać do placówki i zapytać.
https://m.facebook.com/groups/1663106037262948?view=permalink&id=2336497173257161&fs=1&focus_composer=0
#retrogaming #gry #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Dobra mam z drukowania do .pdf ʕ•ᴥ•ʔ
@Defender: od czasu jak zaczela im sie dupsko jarac to w sumie bekowo jest poczytac o nich xD Mnie to rozwala to, ze (wiekszosc z nich) siedzi tylko i wylacznie w tym swoim
źródło: comment_mH2cXrWN0DrE8qH381tKth07T7RhsoE7.jpg
PobierzAxelek to tez agent, bo czerpie wiedze z FB (-‸ლ) i jak ktos napisal o tym w komencie to juz osrak uwaza go za wroga xD
Tak jak znajomy ocenil cale te nasze mainstreamowe retro: ,,u nas to ma takiego pecha, ze wiecej dowiesz sie od dramach niz rzeczach zwiazanych z ta tematyka"