Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wentylatorekk +16
#famemma #canalplus #canal+ #filmy #seriale polecam wam zobaczyc fajny serial na Canal+ - Bandura najwazniejsza walka, Patryk Bandurski najpopularniejszy influencer w Polsce opowiada o swojej przeszlosci trudnosciach w zyciu i o przygotowaniach do walki z Adamkiem (bylym mistrzem swiata federacji IBF, IBO) na Fame mma 21 obejrzalem tylko 3 odcinki a serial wkreca mocno
Przerażające to jest jak jedni chcą mówić innym jak mają żyć.
#bekazkatoli #rozowepaski #dzieci #dzbanywiary
@illustratum-monachus: Nikomu nic do tego kto ma co robić ze swoim życiem, a dziecko to nie śmieci tylko zobowiązanie na całe życie które nie każdy ma ochotę podejmować. Lepiej niech
Problem w takiej postawie jest taki, że zazwyczaj nie rozmnażają się ludzie inteligentni.
@Soojin21
Jeśli by wierzyć, że poglądy się przekazuje dzieciom, to wasze zginą xD
Zastąpią je poglądy śniadych przybyszów, którym w zastanawianiu się, czy mieć dzieci przeszkadza robienie ich. #heheszki
Badania wskazują nieustannie że największym źródłem szczęścia jest jednak rodzina, a mnóstwo kobiet nabieranych na "karierę" zdaje sobie na pewnym etapie sprawę że to jest na dobrą sprawę #!$%@? warte i byłyby szczęśliwsze w zdrowych
Dam całkiem przypadkowy tag #lgbgt
Komentarz usunięty przez moderatora
@Soojin21 a czy ja komuś każe? Nigdzie tak nie napisałem więc do czego się odnosisz? Stwierdzam, że teza "brak chęci posiadania dzieci przez kobiety" jest szkodliwy dla demografii. Ludzie powinni się rodzić w krajach wysoko rozwiniętych a nie rodzić w biednych. Aktualna tendencja jest przerażająca, to fakt a nie opinia.
Zdaniem naukowców za około 30 lat umierać zaczniemy my wszyscy, bo zmiany klimatu będą już nie do odwrócenia. I to jest właśnie skutek bezmyślnego rozmnażania się.