Wpis z mikrobloga

Witajcie moi drodzy! Niedługo z kumplem chcemy sobie założyć firmę związana z praniem tapicerek/dywanów itd. Poszukujemy jakaś ciekawej nazwy na firmę. Wiem ze jesteście kreatywni i coś wymyślicie. Jak już założę firmę to temu kto wymyśli najlepsza nazwe wypiore wnętrze auta za darmo! ( ͡° ͜ʖ ͡°) #kreatywnosc #pomysl #pomyslnabiznes #pytanie #pytaniedoeksperta #pomocy #auto #carboners #carboners #heheszki #pracbaza
Pobierz
źródło: comment_zEKRnUWQEURZCmp6rWH43AnsAtq9dQR5.jpg
  • 121
@mimier: ostatnio facet od zcyszczenia tapicerek powiedział mi, że wszystkie Kerszere itp się chowają przed Georgem. Ze to jest odkurzacz przeznaczony do pracy ciągłej i wszystko wcześniej wysiadało jak np. czyścił coś przez godzinę bez przerwy. Więc opinie są różne. ;)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Mihashek: no 8/1 raptem €100 tańszy, może trochę więcej, głównie obudową się różnią, bo parametry pracy są bardzo zbliżone. Ja wolę mieć większe zbiorniki :) Na razie do płukania mam RM760, a na prespray Enz-all. Jak się proszek Karchera skończy przejdę pewnie na chemspeca całościowo.

Za sobą mam dopiero parę prań póki co,zobaczymy jak będzie szło:)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@malinowa_chmurka: no to nie wiem jakiego Karchera on używał, bo takie Puzzi jeżeli pilnujesz temperatury roztworów i pluczesz pracuje całymi latami, mnóstwo firm ich używa.

Kärcher oczywiście nie jest ani najlepszy ani najtańszy, ale seria professional robi robotę.