Aktywne Wpisy
Boje się. W poniedziałek wyprowadza się ode mnie dziewczyna. Po 4 latach związku wszystko się skończy. Zostanę sam. Bez znajomych. Z #!$%@?ą ale dobrze płatną pracą. Nie mam zainteresowań, moje dni wyglądają tak samo - uzależnienie od telefonu. Mam #!$%@? zegar biologiczny przez prace na zmiany. Nie mam na nic siły i ochoty. Od kilku lat cierpię na depresję ale nie chce się faszerować lekami więc jej nie leczę, po za tym
tomaszek86 +19
Ktoś wie o co chodzi takim ludziom? XD
Skoro był zainteresowany to powinienem go jakoś przekonać? Zachęcić? Możecie doradzić? XD
#olx #bekazpodludzi
Skoro był zainteresowany to powinienem go jakoś przekonać? Zachęcić? Możecie doradzić? XD
#olx #bekazpodludzi
#kiciochpyta #mikrokoksy #mirkokoksy #dieta
Jak dorzucisz multiwitaminę to technicznie nic nie powinno się stać, pociągniesz, ale będziesz czuł się #!$%@?.
@M-ever: Jak nie możesz przytyć, to dorzuć majonez. Ten #!$%@? ma tyle kalorii, że jak będziesz regularnie go jadł, to nie ma opcji nie przytyć. Te najlepsze mają po 750kcal na 100ml, czyli naprawdę w cholerę.
@M-ever: To jakiś MASS SUPER HIPER MEGA WZROST z sklepu z suplami. Albo mleko w proszku, też ma w #!$%@? kalorii, jest tanie. Łaciate w każdej Biedronce jest.
@M-ever: Białko z cukrem spokojnie możesz walić. Olej sobie daruj.
@M-ever: No to zostaje Ci
-polubić majonez
-#!$%@?ć śmietanę
-mleko w Tubce (to w metalowych tubkach w sklepie)
-bita śmietana.
-orzechy