Wpis z mikrobloga

@ludzik nie dostałem odpowiedzi na żadne pytanie przygłupie xd dobrze, że się wakacje skończą, to może się weźmiesz w końcu do nauki i zaczniesz logicznie myśleć jak człowiek
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@ludzik: ale co mnie oznaczasz typie , nie bylem zadnym swietym mikolajem , po prostu pomoglem jej wyjechac . Jak nie jest sie chadem to cokolwiek sie zrobi bedzie niedocenione . Mylisz mnie z jakims betabankomatem .
  • Odpowiedz
ja zabralem loche do UK i koniec koncow wyebala do chada .

Ale nie bylem az taki beta

@CzerstwaBulka: klasyka, brawo dzięki takim jak ty jest o kolejną loszkę mniej dla tutejszych, a jakiś zagraniczny chad sobie używa. Zrozumcie że emigracja nie podnosi Waszego statusu społecznego a obniża, nie dziwię się(znając kobiety) że loszki odchodzą do lepszych w ich mniemaniu.
  • Odpowiedz
@CzerstwaBulka: ??? przeczytaj jeszcze raz i powoli, status społeczny Polaków (a szczególnie mężczyzn) w UK jest bardzo niski, no nie jesteście rozchwytywani a masa patologii z Polski robi Wam słabą opinię. Jak uważasz inaczej to sobie znajdź dziewczynę w UK (nie musi być Brytyjka) a nie wywóź loszki z Polski które uciekają do lepszych jak przyjadą z Tobą
  • Odpowiedz