Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Aokx: W jakim sensie sie sprawdzilo?
Religia katolicka np. nas mocno hamuje.

Tak naprawde jak sie zastanowic, jaka tradycja?
Co ciebie łączy z ludzmi sprzed kilkuset lat? Praktycznie nic, ani tryb zycia, ani wierzenia
Ja mam zaraz 30 lat. Czyli cala historia naszej panstwowosci i narodu to raptem 30 takich okresow. A sa panstwa, gdzie jest to raptem 500 lat. Czy Kosowo, gdzie przodkowie obecnej ludnosci zaczeli sie osiedlac kolo 1450.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Aokx: Przeciez teraz ludzkosc rozwija sie szybciej niz kiedykolwiek wczesniej.

Zadluzenie ogromne, ale to nie wielki problem dopoki jestes w stanie splacac zadluzenie. Pis zwiekszyl poziom zadluzenia w odniesieniu do pkb.
@Aokx Nie masz racji powstaje mnostwo przelomowych wynalazkow. Postępy w AI, astronomii, robotyce są ogromne. Koncept sztucznej inteligencji np. pojawil sie kilkadziesiat lat temu. Niedawno polscy naukowcy z zespolu Wylegaly wymyslil przelomową metode regeneracji wzroku za pomocą komorek macierzystych Musisz tylko poczytać i się zainteresować.
@stefan_banach: O mój boże, biedni niewidomi dostają wzrok, a ja taki potwór mówię że to nie jest osiągnięcie naukowe, już przepraszam, no i oczywiście Hawking był największym naukowcem bo wiadomo kaleka, a ja nie chce być potworem.
@stefan_banach: Ty pajacujesz całe życie. Kto tam jest biedny teraz? Geje, murzyni i kobiety? xD Łatwo udawać dobrego człowieka, kiedyś tacy jak Ty po prostu chodzili do kościoła i dawali pieniędze biednym a teraz jesteście rakiem... Po co wam to było?
@Aokx Fakt. Kiedyś może dałbym Ci pieniądze, ale teraz na to nie licz, czasy się zmieniły.

Zresztą podejrzewam, ze tacy jak ja predzej ukladali kamienne bloki w stronę swaroga niz chodzili do kosciola jak szara masa.
@stefan_banach: Przykre że siebie nie rozumiesz, wam chodzi o udawanie dobrego człowieka a nie bycie dobrym człowiekiem. Są marsze akceptacji dla rudych? Nie. Każdy rudy jakiego znam był wyśmiewany z tego powodu xD i co xD I ch*j xD
@Aokx tylko jak rudy zachoruje to rodzina w szpitalu moze sie dowiedziec co mu jest xD

A gej ma problem, szpital, spadek, nie moga wziac slubu itd.
To sa podstawowe prawa, ktorych nie maja.
Sa wykluczeni przez panstwo.