Aktywne Wpisy

open_or_die +2439
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory

tobaccotobacco +972
#wybory
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.

Religia katolicka np. nas mocno hamuje.
Tak naprawde jak sie zastanowic, jaka tradycja?
Co ciebie łączy z ludzmi sprzed kilkuset lat? Praktycznie nic, ani tryb zycia, ani wierzenia
Ja mam zaraz 30 lat. Czyli cala historia naszej panstwowosci i narodu to raptem 30 takich okresow. A sa panstwa, gdzie jest to raptem 500 lat. Czy Kosowo, gdzie przodkowie obecnej ludnosci zaczeli sie osiedlac kolo 1450.
Smiac mi się chce z twojej rekomendacji. Prawicowy populizm, lol. Chyba zdrowiej jakby ci zarekomedowali fikołki w gównie.
Zadluzenie ogromne, ale to nie wielki problem dopoki jestes w stanie splacac zadluzenie. Pis zwiekszyl poziom zadluzenia w odniesieniu do pkb.
Ehhh nie chce mi się gadać, puki micha pełna nie zmienisz zdania niewolniku.
Swoją drogą to też śmieszne, ze przyznajesz "AI tak, to przełom" a pare minut temu pisałeś banialuki o jakichś tradycjach narodów xD
Zresztą podejrzewam, ze tacy jak ja predzej ukladali kamienne bloki w stronę swaroga niz chodzili do kosciola jak szara masa.
A gej ma problem, szpital, spadek, nie moga wziac slubu itd.
To sa podstawowe prawa, ktorych nie maja.
Sa wykluczeni przez panstwo.