Aktywne Wpisy

32cm +53
Mirki
Czasem chcesz się pożalić, ale nie masz do kogo....
Żona chce kupić samochód. Padło na BMW X3, ja mówię lexusa (RX, UX, NX) ale nie bo brzydki lub stary, lub za duży przebieg, ok, gusta są różne...
Więc pada wybór kryteriów samochodu, rocznik powyżej 2017, automat, benzyna, przebieg poniżej 150k. Ustawiam wyszukiwanie, raz na jakiś czas coś się trafia, ale zawsze jakiś powód aby nie jechać, a to dziecko, a to samochód
Czasem chcesz się pożalić, ale nie masz do kogo....
Żona chce kupić samochód. Padło na BMW X3, ja mówię lexusa (RX, UX, NX) ale nie bo brzydki lub stary, lub za duży przebieg, ok, gusta są różne...
Więc pada wybór kryteriów samochodu, rocznik powyżej 2017, automat, benzyna, przebieg poniżej 150k. Ustawiam wyszukiwanie, raz na jakiś czas coś się trafia, ale zawsze jakiś powód aby nie jechać, a to dziecko, a to samochód

MonazoPL +64
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
źródło: Dyson mniej niz 20 sztuk
Pobierz

źródło: comment_EExap5aFGMIsgKRItAb5TrlAz1gd3JWZ.jpg
PobierzReligia katolicka np. nas mocno hamuje.
Tak naprawde jak sie zastanowic, jaka tradycja?
Co ciebie łączy z ludzmi sprzed kilkuset lat? Praktycznie nic, ani tryb zycia, ani wierzenia
Ja mam zaraz 30 lat. Czyli cala historia naszej panstwowosci i narodu to raptem 30 takich okresow. A sa panstwa, gdzie jest to raptem 500 lat. Czy Kosowo, gdzie przodkowie obecnej ludnosci zaczeli sie osiedlac
źródło: comment_a3Ce2y12LCrviox6kZS4Mr03qSCyX3I7.jpg
PobierzSmiac mi się chce z twojej rekomendacji. Prawicowy populizm, lol. Chyba zdrowiej jakby ci zarekomedowali fikołki w gównie.
Zadluzenie ogromne, ale to nie wielki problem dopoki jestes w stanie splacac zadluzenie. Pis zwiekszyl poziom zadluzenia w odniesieniu do pkb.
Ehhh nie chce mi się gadać, puki micha pełna nie zmienisz zdania niewolniku.
Swoją drogą to też śmieszne, ze przyznajesz "AI tak, to przełom" a pare minut temu pisałeś banialuki o jakichś tradycjach narodów xD
Zresztą podejrzewam, ze tacy jak ja predzej ukladali kamienne bloki w stronę swaroga niz chodzili do kosciola jak szara masa.
A gej ma problem, szpital, spadek, nie moga wziac slubu itd.
To sa podstawowe prawa, ktorych nie maja.
Sa wykluczeni przez panstwo.