Aktywne Wpisy
nevin +60
Dlaczego prawactwo ma problem z miastami 15 minutowymi? Nie potrafię sobie wyobrazić argumentacji, która by krytykowała taki pomysł. Przecież takie miasto to same zalety. O #!$%@? im chodzi?
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
SEGATASANSHIRO +70
Dzieciątko z lasu, was tak kiedyś ogrzewała jakaś kobieta? #przegryw #bekazlewactwa
Staram się dawać zrozumienie, zainteresowanie i empatię, ale sama nie mogę na nic z tych rzeczy liczyć. Niecały rok temu starciłam jedyną bratnią duszę, z którą rozumiałam się bez słów. Jest mi tak ciężko...
Ale wyszedł nocny wysryw... Chyba musiałam się wyżalić. Obyście dzisiaj mordeczki czuli się lepiej niż ja ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Komentarz usunięty przez autora
Miałem podobnie jak zakończyłem związek, ruchanie szmat pomaga o tym nie myśleć, polecam serdecznie
Ja ze swoimi przyjaciółmi/znajomymi jestem niedopasowany totalnie, razem w kupie trzymają nas tylko "przebłyski", momenty wspólnie spędzonych chwil. Nie pogadam z nimi ani o kulturze, ani o podróżach, a gdy rozmawiamy o podejściu do spraw przeszłych i bieżących, to najczęściej jestem stawiany jako kontenstator, a i wręcz cham.
Najgorsze jest to, że po kilku-kilkunastu latach
ale trzeba dawać radę ᕦ(òóˇ)ᕤ
Komentarz usunięty przez autora
Też miałem ostatnio trochę podobnie. Jest mi smutno że gadać można tylko o rzeczach błahych. Że ludź ludziowi tak chętnie nożyk w plecki wbija. Że prawie nikomu nie mogę powiedzieć o tym co we mnie siedzi.