Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
kamizdu +28
Wybrałem 8 najpopularniejszych rodzajów, także nie pytajcie gdzie są orzechy X i orzechy Z. Wiem, ze najwiecej plusów miała wykreslanka z rodzajami sosów, ale na to przyjdzie czas, bo nie wiem jakie dodać oprócz tych najpopularniejszych. A jako, że dzisiaj mamy piątek to życzę Wam udanego weekendu!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli chcesz być wołany - możesz kliknąć w plusa - lub zaobserwować tag ----> #wykopowawykreslanka
Zagłosuj na najgorszy rodzaj orzechów:
@Just_Doesnt_Know: Ktoś tu nie jadł orzechów makadamia.
A to z uwagi na to, że nie są orzechami, więc są słabe w byciu orzechami, a więc słabe z nich są orzechy.