Aktywne Wpisy
open_or_die +1654
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Kruk_98 +1460
Babcia sie popłakała jak powiedziałem że na schetyne głosowałem do senatu XDDDDD i zaczęła mi mówić że przez moje pokolenie ruskie nas napadną, wspaniały moment, czekałem na niego 8 lat a smaku dodał hymn niemiec który puściłem żeby leciał w tle podczas rozmowy #wybory
#gownowpisxnadtag #gruparatowaniapoziomu #ciekawostki #historia #powstaniewarszawskie #powstaniewielkopolskie #poznan #warszawa #heheszki #chad #humorobrazkowy
@TheAwaken: Co tu OP zrobił źle?
@TheAwaken: Ziomku, ale Powstanie Wielkopolskie zakończyło się w 1919 roku, mylisz pojęcia - w 1920 była wojna polsko-bolszewicka.
@drect: Tyle że Niemcy w tym momencie nie mogli tego zrobić - Wielkopolanie wiedzieli kiedy powinno wywołać się powstanie,
Btw. Polacy to te powstania chyba specjalnie organizowali.. jakiś rekord Guinnessa ile #!$%@?ć w jednym narodzie.
@Lutniczek: mam nadzieję że ta pomyłka wynika z tego że nie jesteś Warszawiakiem xD https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Pomnik_Polegli_Niepokonani_w_Warszawie
Nikt:
Polacy:
Ciekawe czy w kolejnym powstaniu uda nam się pobić rekord śmierci ludności cywilnej.
@4gN4x: Mam dla ciebie złą wiadomość. Brzmi ona "Sam Sandi"
@wilku88: Gdybym miał wybór, czy Polska ma dostać ziemie zabrane (czyli zabór rosyjski bez Kongresówki) czy cały obszar plebiscytowy Śląska, Warmii i Mazur oraz Wolne Miasto Gdańsk, to bym wybrał drugą opcję. Wilno za Gdańsk, Nowogrodek za Olsztyn, Białystok za Opole, Brześć za Gliwice, Grodno za Zabrze? No #!$%@?. Państwo miałoby większy potencjał ekonomiczny z portu i całego Górnego Śląska, nic z