Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
rzzz +30
Od paru lat robię w software hausie, jakieś 150 osób w całej PL, kilkanaście projektów dla różnych klientów. Różne branże, różne kraje (głównie UK, Norwegia, Szwecja, ale nie tylko), różne technologie. Generalnie spora dywersyfikacja przychodów.
Jeszcze dwa miesiące temu, wszystko było gitarka, wyniki się zgadzały, ludzie bez projektów spokojnie sobie grali w CSa, sielaneczka jak to w IT. Ale w ostatnich kilku tygodniach wszystko zaczyna się wywracać. Klienci nagle chcą obniżek stawek,
Jeszcze dwa miesiące temu, wszystko było gitarka, wyniki się zgadzały, ludzie bez projektów spokojnie sobie grali w CSa, sielaneczka jak to w IT. Ale w ostatnich kilku tygodniach wszystko zaczyna się wywracać. Klienci nagle chcą obniżek stawek,
H: co tam u Ciebie
G: a na wakacjach byłem...
H: i jak było, sam jechałeś?
G: w sumie nawet nieźle... jechałem że swoim chłopakiem
H: i jak pogoda była?
G: a tak sobie, jak padało, siedzieliśmy sobie w pokoju, wiesz łóżka wygodne, hehe
H: hehe, spoko... byliście gdzieś
G: a wiesz co pozwiedzaliśmy tu i tam...
ta sama (ten sam temat) rozmowa, ale według #neuropa #lgbt
G: na wakacjach byłem ZE SWOIM CHŁOPAKIEM, rozumiesz?
H: no okej i ?
G: wyobraź siebie że pogoda była taka sobie, ale nic z tego, tak się grzmociliśmy że aż wióry leciały...
H: no super ale wiesz jak też Tobie nie odpowiadam o swoich wyczynach w łóżku
G: no i właśnie tu pokazujesz jaka homofobia jest w Polsce, dlatego tak potrzebne są marsze i pochody, zaścianek i tyle...
H: ale na wakacjach chyba też gdzieś chodziliście?
G: dlaczego zmieniasz niewygodny temat? no tak gej to gorszy sort, nie? co za kraj....
#neuropa #4konserwy #homoseksualizm #lgbt #tolerancja #wakacje
słaby risercz panie prawak
@hiperchimera:
1. #!$%@? cały czas o tym jak geje się ruchają
2. Miej pretensje do gejów, sugerując im że gadają cały czas o tym że się ruchają. Aha XD
tu macie też moje "urojenia prawakoidalne":
https://www.wykop.pl/link/5068437
Komentarz usunięty przez autora
@hiperchimera:
dobre, dobre, zadziorne i z polotem
A tymaczasem naprawdę jest tak:
rozmowa (G)eja z (H)etero w normalnym życiu:
G: a na wakacjach byłem...
H: i jak było, sam jechałeś?
G: noo spoko, wypocząłem, noo tak, sam
H: nie wolałeś z jakąś laskę wziąć i ją tam przeruchać xD?
G: uhhmm, jakoś tak wyszło
H: czasami mi się wydaje że ty pedał jesteś xD nigdy cie nie widziałem z dziewczyną
G: ...
ale zaraz przecież gej skrzynie ukrywa swoja orientację, bo jego przyjaciel to homofob ;-) i jakby się dowiedział... łoopanie