Aktywne Wpisy
OVHcloud +145
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +30
#medycyna #999
Informacja od ZRM -wypadek podczas jazdy na quadzie. Rana na plecach wskazywałaby, że na coś się nadział.
Kto pił a-----l?
Kto wsiadł na tą maszynę i kto szarżował?
Tragedia, no mówi się trudno, ale selekcja naturalna wybiera najmniej dostosowane osobniki, te najsłabsze odpadają i nie tylko fizycznie ale i psychicznie.
Ubolewam bo życie zmarnowane ale zadaj sobie pytanie kto jest za
@semperfidelis: i na quada poszedł XD dobrze, że się r------ł to nikomu innemu krzywdy nie zrobi.
Ja nie bronie tego człowieka, jest mi bardzo przykro ze względu na to co go spotkało i trudno mi zakceptować postawę w rodzaju 'zasłużył'. Popełnil błąd, zrobił głupią rzecz jaką ty, ja, pani Kasia i kogo tam jeszcze zawezwiesz, popełenia bardzo
Ale jestem typem logika, dla mnie uczucia są rzeczą drugorzędną, liczy się to co było i jak to wygląda.
A uczucia innych są mniej ważnie niż okazanie prawdy.
Moją granicą jest to, kto jest winny swojego losu, jeżeli ktoś by mu to zrobił, to byłbym po jego stronie, stałbym po stronie współczucia.
Jednak On zrobił to sobie sam, jest dorosły, ma mózg, jego użycie
Bardzo dobrze, że jesteś rozsądny, ale warto zostawić trochę miejsca na ZYCIE. Ciągłym analizowaniem łatwo się zmęczyc, a i tak zawsze będzie ono zaburzone projekcją i "chciwością" Twojego umysłu. Tym