Wpis z mikrobloga

PRZEPRASZAM MOGĘ PROSIĆ O CHWILĘ UWAGI?

Przerwij ten gówniany serialik, który właśnie oglądasz, spuść subskrypcje netfixa w kiblu bo o to #amazon stworzył prawdziwą perełkę. Masz dość wysrywów Marvela? Masz dość nudnych sztampowych superbohaterów? Masz dość seriali dla dzieci? Przed państwem The Boys. I niech trailer was nie zmyli, to nie jest komedia choć humoru tam nie brakuje.

#theboys #seriale #marvel #komiks
Pobierz L.....e - PRZEPRASZAM MOGĘ PROSIĆ O CHWILĘ UWAGI?

Przerwij ten gówniany serialik, ...
źródło: comment_c2vyZQd6UfbX47hGwak9mjq8YNMEh1Up.jpg
  • 25
Pozwoliłem sobie zrobić ten post bo widze, że na wypoku najwyraźniej serial przeszedł bez echa,

@LibertyPrime: no bez przesady, sam się dowiedziałem o tym na wykopie, widziałem kilka albo kilkanaście wpisów gdzie ludzie pisali że złoto ¯\_(ツ)_/¯
@LibertyPrime: Na tle netflixowych wysrywów nawet nawet. Niemniej dalej jest to obraz ameryki widzianej przez tęczowo/liberalne szkiełko. Mamy mniejszości seksualne, mamy walkę o klimat, superbohaterskie #metoo, blond golden boya - ucieleśnienie amerykańskich wartości, okazującego się gwałcicielem, mordercą i kawałem #!$%@? zazdrosnego o cycka szefowej ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Jak przefiltrować to wszystko, to mamy kilka dobrych gagów na odcinek i sporo dłużyzn i zbędnego #!$%@?.

6/10