Wpis z mikrobloga

• 1
Siema miruny,

Sprawa jest taka, ze nie dostalem kredytu odnawialnego poprzez opoznienia w spłacie poprzedniego. Opóźnienia wahaly sie od paru dni do miesiaca z kawalkiem, lecz splacilem kredyt. Czy moze byc tak ze nie dadza mi produktu na promocji bo mniej dostana prowizji i gdybym bral produkt wyzej procentowany to by mi go bez problemu przyznali? Generalnie przez odmowe musze odczekac czas karencji do nastepnego wniosku, ten okres mija mi 5 sierpnia. Ludzie sugeruja mi zeby brac karte kredytowa bo jest wieksza szansa ze dostane, tylko oprocentowanie jest wyzsze. Doradzcie mirasy co robic, zeby zwiekszyc swoje szanse i nie dostac znowu 2-3 miesiecy karencji.

#mbank #banki #bankowosc #kredyt #kartakredytowa #zespolmbanku #pozyczka #pozyczki #pieniadze
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sferox: jeśli miałeś powyżej 30 dni opóźnień w spłacie w ostatnim czasie, to nie masz szans na dostanie raczej kredytu w mbanku :) Ale być może w innych bankach by się udało ;) wszystko zależy od sytuacji, jak cos wal na priv
  • Odpowiedz
  • 0
@KromkaMistrz A jeśli dostaje personalizowane oferty odnośnie karty kredytowej z terminem ważności to jak złoże wniosek w terminie tez nie ma szans ze dostanę?
  • Odpowiedz