Aktywne Wpisy
fatoom87 +873
Tez macie tak, że z wiekiem co raz mniej ciągnie was do alkoholu?
Jak pomyślę, że następnego dnia będę się czuł fatalnie to wolę nie pić, żeby ranio wskoczyć na rower czy porobic coś fajnego.
#alkoholizm #alkohol
Jak pomyślę, że następnego dnia będę się czuł fatalnie to wolę nie pić, żeby ranio wskoczyć na rower czy porobic coś fajnego.
#alkoholizm #alkohol
Beszczebelny +128
Obczajam ten kalkulator "kredytu 0%" i się śmieję xD
1. Single praktycznie wykluczeni czyli jako 30letni facet zarabiajacy np 8000zł nie masz szans na mieszkanie w mieście i tym samym jesteś wykluczony z przyszłego tworzenia związku, rodziny i produkcji ilości Polaków.
2. Patola z trójką dzieci może za to wziąć piękne deweloperskie mieszkanie za prawie 700 tys i płacić ratę....1375zł.
1375zł! xddd przecież przy tego typu racie to jest ogromne pole do
1. Single praktycznie wykluczeni czyli jako 30letni facet zarabiajacy np 8000zł nie masz szans na mieszkanie w mieście i tym samym jesteś wykluczony z przyszłego tworzenia związku, rodziny i produkcji ilości Polaków.
2. Patola z trójką dzieci może za to wziąć piękne deweloperskie mieszkanie za prawie 700 tys i płacić ratę....1375zł.
1375zł! xddd przecież przy tego typu racie to jest ogromne pole do
Nie myłam się pod gorącą wodą, raczej letnią.
Usiadłam na kanapie i wszystkie objawy przeszły, ale czułam się trochę jakbym była w innym świecie. Po paru minutach przeszło i to, więc poszłam zrobić kolację. Zjadłam i położyłam się do łóżeczka z serialem. W pewnym momencie chciałam się podrapać i zauważyłam, że nie czuję lewej dłoni. Potrafię nią sprawnie ruszać, ale nic nie czuję na opuszkach palców, a potem przeszło na całą dłoń. Potem czułam jakbym miała cała rękę zdrętwiałą. Trwało to jakieś 5 minut, a po tym masakrycznie rozbolała mnie głowa nad prawym okiem.
Nie chciałam brać tabletek, więc poszłam spać. Dzisiaj wszystko jest okej, ale ból głowy mam od razu jak wstałam.
Co to może być? Nigdy wcześniej nie straciłam czucia w żadnej części ciała.
#zdrowie #medycyna
Tak czy inaczej trafiliśmy na SOR, ogarnęli jej dość sprawnie krew i rezonans. Wyniki wyszły ok, z wyjątkiem poziomu chyba wapnia i potasu. Dostała dwie kroplówki i skierowanie do lekarza o sprawdzenie czy to nie