Aktywne Wpisy
Tja88 +18
Wczoraj stwierdziłem, że żyjemy w świecie brudasów. Mam miejsce w parkingu podziemnym bloku, który dawniej co jakiś czas był czyszczony maszynowo. Od jakiegoś czasu nie jest i po zimie miejsca parkingowe są brudne, zapiaszczone. W samochodzie mam welury, więc postanowiłem, że ogarnę sobie swoje miejsce we własnym zakresie. Z pracy pożyczyłem bardzo fajną, gęstą i miękką miotłę, którą najpierw pozamiatałem piach i pył. Następnie przejechałem całość odkurzaczem, a na koniec zmyłem miejsce
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz już nie ma prywaciarza do którego zadzwonię, że coś się #!$%@?ło. Sam w to jeszcze nie wierzę, że się odważyłem na taki krok. Może dla kogoś to pikuś, ale nie dla mnie ;)
Obym w tym roku zarobił chociaż na ZUS, leasing i kawałek pajdy chleba ze smalcem. Trzymajcie za mnie kciuki.
#wlasnafirma #dzialalnoscgospodarcza #pracbaza #gownowpis #chwalesie
Jaki region kraju mniej-więcej?
Zawsze marzyłem o kierowaniu koparką. Byłbym w stanie zapłacić te 70zł tylko za to, żeby ktoś pozwolił mi sobie taką pokopać przez godzinę :).
2. zamontuj GPS
3. jakie miasto? do ile km dojeżdżasz? nieduży staw mam do wykopania
@Mr_Frodo: chyba nie da się dorabiać na lawecie tak okazyjnie. Laweciarze mają takie kontakty, że potrafią być na miejscu wypadku przed służbami. Po lawetę się nie dzwoni, ona po prostu przyjeżdża, czasem więcej niż jedna. Laweta to stan umysłu.