Wpis z mikrobloga

@Famina: mam prośbę.. mogłabyś przestać się reklamować codziennie na wykopie? Jak ktoś będzie chciał oglądać tę żenadę to będzie oglądał - jego strata... ale naprawdę tu wystarczy raz "się ogłosić" i każdy kto obserwuje tag to zobaczy... codzienne reklamowanie się tylko irytuje.. pzdr
  • Odpowiedz
  • 4
@Famina zainteresowani to już mają cię w ulubionych na twitchu i jak odpalasz streama to widzą.. Reszta obserwatorów tagu widziała już twoje wpisy.. Więc po co spamisz codziennie? Kariery streamera i tak z tego nie będzie, a na pewno nie przy graniu w cs..
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@plu5: Bo jest parę osób, którym wygodnie jak ich wołam na wykopie. Ten sam wykop ma funkcję czarnolistowania tagów, więc jak Ci jakiś kontent nie pasuje to po prostu to blokuj.
  • Odpowiedz
@Famina: nic nie zrozumiałaś :) rób sobie co chcesz i się tym baw.. tylko ja mówię o tym, że spamisz na tagu #csgo.. masz swój tag to sobie wołaj przez niego.. w ogóle, jak wołanie na wykopie może być wygodniejsze?? przecież jak cię ktoś stąd ogląda to zapewne dodał cię już do ulubionych, włączasz streama i przychodzi powiadomienie do wszystkich zainteresowanych.. może być to powiadomienie z apki
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@plu5: Aha, czyli z reguły nie dodajesz nic na czarna listę, a później narzekasz, że jakiś kontent Cię irytuje. Logicznie.

Narzekasz tak jakbym nadużywała tagów. Gram w CSa, wpis dotyczy tej gry, więc używam tego tagu.

Niektórzy ludzie są mało techniczni. Na przykład Ty, bo nie blokujesz tagów i narzekasz. A inni nie potrafią sobie ustawić powiadomień na twitchu i wolą powiadomienia na wykopie, z którego korzystają codziennie. "Tak dla
  • Odpowiedz
@Famina: kontent? zwykłe zaśmiecanie codziennie tym samym postem (copy/paste) nazywasz kontentem? :D:D używasz tagu jak darmową tablicę ogłoszeń, co po kilku razach zrobiło się w---------e po prostu.. zresztą dobra.. może rzeczywiście droga wyjątku w-----e cię na czarną..
  • Odpowiedz
zwykłe zaśmiecanie codziennie tym samym postem (copy/paste) nazywasz kontentem?

Kontent jest na kanale. Na wykopie to tylko powiadomienie o starcie streama.

może rzeczywiście droga wyjątku w-----e cię na czarną..

@plu5: No i gitarka. Miłego dnia.
  • Odpowiedz
zwykłe zaśmiecanie codziennie tym samym postem (copy/paste) nazywasz kontentem?

@plu5: Idąc Twoim tokiem rozumowania, to Ty też zaśmiecasz tag (patrz niżej). Jaki to kontent? Oglądasz sobie jakieś tam rozgrywki i spamujesz pod tagiem krótkimi wypowiedziami.

No i właśnie po to jest mikroblog. Ty sobie piszesz o swoich emocjach podczas ważnych wydarzeń w CSie, a ja zapraszam moich widzów na stream z CSa. Tak to działa.
F.....a - > zwykłe zaśmiecanie codziennie tym samym postem (copy/paste) nazywasz kont...

źródło: comment_fVMil4COKAKyMYooT20SIchtnBZwJx2C.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz