Elo #mikrokoksy chaciałbym zrobić #chwalesie gdyż dzisiaj pierwszy raz od kiedy rozpocząłem przygodę z siłownią udało mi się wycisnąć 100kg na płaskiej. Zajęło mi to ponad dwa lata także wynik mierny, ale zważając na kompletny brak diety i treningu nadal jestem z siebie dumny i mam zajebistego kopa motywacji do dalszych treningów ( ͡°͜ʖ͡°)
@HARDrychuCORE: jeszcze zaraz będziesz przepraszał kolego, że osiągnąłeś swój cel. Trochę dumy! Warto gonić lepszych, ale pamiętaj, że i tak dublujesz miliony siedzących na kanapie. Dobra robota
@jasha00: Ten spoiler z lekkim przekąsem, bo wiesz jakie są w internecie standardy: 150 na klatę i 15k na rękę ( ͡°͜ʖ͡°) Niemniej bardzo dziękuje za dobre słowo!
@HARDrychuCORE: od jakiego wyniku zaczynałeś, tzn sama sztanga, czy już miałeś podstawy siłowe? miałeś gdzieś po drodze stagnację na którymś kilogramie?
@advert: Zaczynałem od serii z pustym gryfem, stagnacja trafiła się na poziomie 70-80kg, ponad 5 miesięcy nie mogłem zrobić progresu. Wtedy zrobiłem deload i zwiększyłem serie do 8 powtórzeń.
Dostałeś plusa od Intrudera nie #!$%@? tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niemniej bardzo dziękuje za dobre słowo!
@Kasahara spełnisz marzenie tego młodzieńca? ( ͡º ͜ʖ͡º)