Wpis z mikrobloga

pamiętam, że za dzieciaka lód magnum był dla mnie wyznacznikiem loda luksusowego, takie niedoścignione, słodkie marzenie

mama mi nigdy nie chciała kupić i właściwie się nie dziwię, chyba ponad 4 złote kosztowało wtedy magnum, w sumie nie wiem w jakiej teraz jest cenie i czy faktycznie takie dobre
  • 164
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@stahlriefen Sam lód jest niedobry. Czekolada na nim pyszna. Ja tęsknię za takimi mleczno-wodnymi na cienkim kijku, ale takie można było kupić tylko na plaży. To chyba jakieś samoróbki były. Dałbym wiele żeby poznać przepis.
  • Odpowiedz
@stahlriefen w famili froscie byly chyba magnumy, ale w tamtych latach chyba jakoś lepiej smakowaly.. pare razy się porwałem na magnuma za 4 ziko a potem myslalem ile innych moglo za to byc xD teraz hajs mam a wole kupic jakies lidlowskie lody niż magnuma.
  • Odpowiedz
@Maudee:
hej lala, idziemy w tango? Bo ja widze, ze Ty zaslugujesz na to co najlepsze, daj sie rozpiescic widzisz, pozwol ze zabiore Cie na LODA MAGNUM, nie no nie boj nic ja stawiam nie zbiedniejesz, czas zaszalec w zyciu, carpe diem

K---a tak sie konczy bezsennosc
  • Odpowiedz