Wpis z mikrobloga

Zawsze gniję z tego, gdy przegrywy sprowadzają całą wartość kobiet do wyglądu i atrakcyjności seksualnej, na przemian ze skomleniem, że żadna ich nie chce przez zakola, niski wzrost, czy paskudny pysk, mimo że rzekomo nadrabiają te wady wspaniałym charakterem.

Niestety, niewygodna dla przegrywów prawda jest taka, że często charakter mają dużo bardziej paskudny niż wygląd, którym też nie grzeszą.

Gdyby chodziło o sam wygląd, to dałoby się nim wyjaśnić brak partnerek, ale przegrywy często nawet zwykłych kumpli do pogadania nie mają i tego inaczej jak toksycznym charakterem wytłumaczyć się nie da.

No bo czy w realnym życiu ktoś z was chciałby się kumplować z tego typu ludźmi, którzy całe dnie tworzą jakieś depresyjno-maniakalne teorie, a ich największą rozrywką jest denerwowanie i trollowanie innych?

To już tępe sebki są lepszymi kompanami, bo oni się nie raz pośmieją przy piwie, poopowiadają jak to upierd@l@li swoje gruzowe E36 na ręcznym pod Biedronką, czy co tam odwalili w Holandii na ogórkach, a taki przegryw co ci powie?

Że wrzucił głupi obrazek na Facebookową grupę dla madek, a potem cały dzień śledził komentarze, żeby wybrać te najbardziej agresywne i wrzucić kompilację na wykop.pl? XDDDD

Kiedyś mi w sumie przegrywów było żal, bo potrafią składać całkiem wiarygodne historie o tym jak to się cały świat na nich uwziął, a oni tacy niewinni i tacy dobrzy są, ale po dłuższej obserwacji gówno prawie zawsze nich na wierzch wypływa i człowiek zaczyna rozumieć, że tacy święci i niewinni to oni nie są, bardzo źle traktując innych ludzi.

Z tego powodu dziś żadnego współczucia we mnie dla nich nie ma i rozumiem przyczyny ich sytuacji.

#rakcontent #patologiazewsi #przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #tfwnogf #przemyslenia #takaprawda
Pobierz S.....i - Zawsze gniję z tego, gdy przegrywy sprowadzają całą wartość kobiet do wyglą...
źródło: comment_87hp9vzZP47Z9PgUKij0H3VfgIHB81hL.jpg
  • 53
przeczytałem tylko tyle, bo reszta to pewnie taki sam bełkot, poza tym nie możesz polerować czegoś, czego nie masz. To logicznie niemożliwe.

@NorskArisk: Typie, ty zarzucasz "polerowanie zbroi" każdemu kto krytykuje nawet najgorsze debilizmy przegrywów, więc nie masz żadnych kompetencji do mówienia o rozumie.

To ty swoją zbroję gównem smarujesz i dlatego ci się wydaje, że każdy inny poleruje swoją. Nie, inni są zazwyczaj po prostu normalni.
@Strzelec_Kurpiowski:

Kiedyś mi w sumie przegrywów było żal, bo potrafią składać całkiem wiarygodne historie o tym jak to się cały świat na nich uwziął, a oni tacy niewinni i tacy dobrzy są, ale po dłuższej obserwacji gówno prawie zawsze nich na wierzch wypływa i człowiek zaczyna rozumieć, że tacy święci i niewinni to oni nie są, bardzo źle traktując innych ludzi.

A nie pomyślałeś, że to może być skutek, a nie
@Strzelec_Kurpiowski: Standardowy mechanizm odreagowania? Nie mów, że nie widzisz tego na porządku dziennym? Większość ludzi jest toksyczna. Nigdy nie widziałeś w jaki sposób ludzie rywalizują ze sobą i jakich metod używają? Zresztą twoje porównanie przegrywów do sebixów wiele wyjaśnia. Przyznaj prawdziwych sebków to ty widziałeś na filmach. ( ͡° ͜ʖ ͡°) I już nie chcę mówić jakiej dokonałeś manipulacji twierdząc, że przegryw to tylko trolluje, #!$%@? innych
Standardowy mechanizm odreagowania? Nie mów, że nie widzisz tego na porządku dziennym? Większość ludzi jest toksyczna.

@Poliorketes: chyba u ciebie. Ja toksyczne zachowania widzę głównie w internecie, bo w rzeczywistości ludzie jednak się wstydzą.

Nigdy nie widziałeś w jaki sposób ludzie rywalizują ze sobą i jakich metod używają?

Co ma rywalizacja do bycia toksycznym dzbanem, takim jak przegrywy? Rywalizacja w wielu przypadkach jest nawet dobra, a pisanie urojeń w których oskarża
@Strzelec_Kurpiowski:

chyba u ciebie. Ja toksyczne zachowania widzę głównie w internecie, bo w rzeczywistości ludzie jednak się wstydzą.

TY naprawdę żyjesz w hermetycznej idylli.( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co ma rywalizacja do bycia toksycznym dzbanem, takim jak przegrywy? Rywalizacja w wielu przypadkach jest nawet dobra, a pisanie urojeń w których oskarża się wszystkich o własne niepowodzenia dobre nigdy nie jest.

No tak, podkładanie kłód, mobbing, przemoc psychiczna... Rzeczywiście
TY naprawdę żyjesz w hermetycznej idylli.( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Poliorketes: nie, żyje w normalnym społeczeństwie, gdzie rzeczy takie jakie na tagu #przegryw są codziennie, w nim są skrajną patologią.

No tak, podkładanie kłód, mobbing, przemoc psychiczna... Rzeczywiście bardzo dobra motywacja.

Co ma przemoc psychiczna i mobbing do samej rywalizacji? Masz jakieś braki w socjalizacji, że rywalizacja kojarzy ci się automatycznie z przemocą i mobbingiem?

I kolejna ładny
@Strzelec_Kurpiowski:

@Poliorketes: nie, żyje w normalnym społeczeństwie, gdzie rzeczy takie jakie na tagu #przegryw są codziennie, w nim są skrajną patologią.

No tak, bo nikt na nikogo nie nagaduje, nikt nikomu nie jest wrogi, nie ma tutaj antypatii, nikt nie odreagowuje... Celowo zamykasz oczy, czy może tego naprawdę nie widzisz?

Co ma przemoc psychiczna i mobbing do samej rywalizacji? Masz jakieś braki w socjalizacji, że rywalizacja kojarzy ci się automatycznie
No tak, bo nikt na nikogo nie nagaduje, nikt nikomu nie jest wrogi, nie ma tutaj antypatii, nikt nie odreagowuje... Celowo zamykasz oczy, czy może tego naprawdę nie widzisz?

@Poliorketes: ty chyba naprawdę jesteś jakiś niedosocjalizowany. Takie rzeczy są, ale są patologią, a poza tym nijak mają się do tego co odwalają przegrywy, pisząc paszkwile i trollując innych.

Rywalizacja nie odbywa się tylko na płaszczyźnie kompetencyjnej? Ciekawe, że piszesz o tym
@Strzelec_Kurpiowski:

Patologie są patologiczne, a nie normalne. Poza tym ty nijak nie potrafisz wskazać częstotliwości tych zjawisk, zatem twoje porównania z definicji są błędne.

Tylko ty twierdzisz, że są rzadkie. Natomiast ja widzę zupełnie co innego i nie argumentuję tego w w płytki sposób jako,, normalne środowisko''. Jeżeli przeżyliśmy tęn sam proces socjalizacji to powinieneś widzieć, że ludzie są generalnie podli i jeżeli mają okazję do uprzykrzenia komuś życia to ją
Tylko ty twierdzisz, że są rzadkie. Natomiast ja widzę zupełnie co innego i nie argumentuję tego w w płytki sposób jako,, normalne środowisko''.

@Poliorketes: dowód anegdotyczny nie jest żadnym argumentem. Równie dobrze możesz wybierać sobie toksycznych znajomych i z nimi spędzać czas, dlatego wszędzie to widzisz.

Jeżeli przeżyliśmy tęn sam proces socjalizacji to powinieneś widzieć, że ludzie są generalnie podli i jeżeli mają okazję do uprzykrzenia komuś życia to ją wykorzystają.