Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

No właśnie, mam kolegę katolika, któremu nie podobają się te wszystkie marsze i procesje i uważa, że najlepiej gdyby się nie afiszowali ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@cqwtg1355: Czemu w takim razie nikt tego nie blokuje? Znów większości nie przeszkadza czy znów mniejszość chce narzucać swoje zdanie?
  • Odpowiedz
Czemu w takim razie nikt tego nie blokuje?

@VrubeL: Bo druga strona ma rozum i godność człowieka. Uznajemy wolność wyznania. Możecie sobie wierzyć w co chcecie, dopóki nie narusza to praw innych osób. Czas, żeby nawet takie prymitywy jak Ty to zrozumiały.
  • Odpowiedz
@GordonL: > godność człowieka. Uznajemy wolność wyznania. Możecie sobie wierzyć w co chcecie, dopóki nie narusza to praw innych osób. Czas, żeby nawet takieprymitywy jak Ty

@GordonL: Mordeczko, rozmawiamy od 20 minut a ty już mnie trzeci raz obrażasz. Serio chcesz coś napisać o godności?
Uznajecie wolność wyznania a te durszlaki, jednoosobowe kościoły i wlepki tylko to podkreślają a potem wielkie zdziwienie, że kilku troglodytów wyszło
  • Odpowiedz
Uznajecie wolność wyznania a te durszlaki, jednoosobowe kościoły i wlepki tylko to podkreślają a potem wielkie zdziwienie, że kilku troglodytów wyszło się wyżyć. I jeszcze połączenie ich z Kościołem to niezła beka.

@VrubeL: Durszlaki i wlepki to nie wasz problem i nie powód do agresji. Panuje w tym kraju wolność.

Połączenie z kościołem? Jedna z parafii dziękuję za "obronę". Do tego kościół hołubi kiboli i pozwala im na pielgrzymki, kiedy
  • Odpowiedz
W Polsce nikt nie ma tyle nienawisci w sobie co katolicy.

@GordonL: aha i to dlatego obraziłeś minie trzy razy podczas 20 minut. Ciekawe to co piszesz.

Durszlaki i wlepki to nie wasz
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Konkaki: nie no niech sobie robią marsze ale niech nikogo nie atakują słowem i fizycznie bo to słabe po prostu. Później wielkie zdziwienie ze akcja tworzy reakcje
  • Odpowiedz
@Oh_hi_Mark: i poczucie winy, nie zapominaj o wpajaniu od małego poczucia winy. Nic tak nie pomaga w rozwoju młodego człowieka jak wmawianie mu że urodził się grzeszny i niegodny zbawienia.
  • Odpowiedz