Wpis z mikrobloga

Jestem dzisiaj wycieńczony. Po prostu nie widzę siebie w dorosłości, która właściwie za rok. Mój wygląd tutaj (czyli przypominam - ryjec upośledzonego goryla i elfa oraz głos, jakbym miał penisa w buzi) oczywiście ma znaczenie, jednak to nie wszystko. Najbardziej przeraża mnie fakt, że będąc niedynamicznym piwniczakiem, nie odnajdę się w najważniejszych momentach swego życia, ergo sam sobie je zniszczę. To wszystko przez moją nikłą pewność siebie, wyniszczoną przez p0lki i inne normictwo, np. 01.04.2019 (wtedy właśnie p0lka Oliwia zamordowała resztki mojej dynamiczności).
Chciałbym urodzić się w zwykłej, normalnej rodzinie, w której byłbym wspierany przez rodziców w trudnych okresach, ale także chciałbym mieć JEDNEGO prawdziwego przyjaciela. Taką osobę, która mogłaby mi pomóc przeskakiwać mi przez przeszkody w moim szlaku s----------a. Dziewczyna to temat tak prawdopodobny, jak to że jutro obudzę się milionerem, czyli zerowy.

Dzisiaj taki koncert życzeń, ale okoliczności takie jak moje urodziny, cała ta przygnębiająca atmosfera zmusza mnie do przynajmniej napisania tego co czuję.
#przegryw #s----------e #stulejacontent #tfwnogf #p0lka #depresja #logikarozowychpaskow
Przychlast - Jestem dzisiaj wycieńczony. Po prostu nie widzę siebie w dorosłości, któ...

źródło: comment_EZl44PnzokzcNXGFebgN5LAjLFYRfHw6.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Przychlast: kolego, jesteś dowodem na to, że należałoby zacząć praktykować antynatalizm.
Nie godzi się ryzykować, tworząc nowe istoty, które mogą w życiu tak cierpieć jak Ty.

Tak czy siak wszystkiego najlepszego.
Gdybyśmy się znali osobiście to wiedz, że miałbyś ode mnie duże wsparcie.
  • Odpowiedz