Wpis z mikrobloga

• 150
@blizejprzegrywu kurde ja zawsze chodzę w bokserkach po domu bo lubię mieć swobodę ruchów więc jak moja córka będzie nastolatką to myślę że to będzie w miarę częsty widok dla jej koleżanek gdy zaprosi je do siebie xD
  • Odpowiedz
@MirkobIog a w spodniach jak chodzisz to już nie ma tej swobody ruchu xD?
Albo chociaż w spodenkach.
No chyba, że chodząc przy okazji lekkoatletykę ćwiczysz ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@rider3031
@Reniferus po pierwsze to nie mam się czego wstydzić, jestem zadowolony z tego jak wyglądam, a po drugie nie, w spodniach nie mam tyle swobody ile bym chciał, mam dość pokaźne uda i spodnie czasem trochę krępują moje ruchy. Nie lubię też mieć przepoconej d--y jak się wygłupiam ze swoimi dzieciakami.
  • Odpowiedz
@MirkobIog: kretyni mają problem o chodzenie w gaciach w domu. C--j tam w majtasach ludzie po plaży biegają ale u siebie w domu to jesteś "Janusz". Ja robię tak samo i zrzucenie ciuchów z siebie po pracy czy też powrocie do domu uważam za jedną z najprzyjemniejszych części dnia mimo, że na Adonisa nie wyglądam. Zresztą wstydzić się swojego ciała to jeszcze pół biedy ale wstydzić się go przed sobą
  • Odpowiedz
@krol_bolu dziewczyny ściągają stanik po powrocie z pracy? Ok spoko. Facet ściąga spodnie? J----y Janusz ¯_(ツ)_/¯ Jak dziecko mi powie że zaprasza kogoś do domu to przecież mu wstydu robić nie będę tylko się ubiorę, ale jak ktoś przychodzi niezapowiedziany no to nie moja wina.
  • Odpowiedz
kretyni mają problem o chodzenie w gaciach w domu.

@krol_bolu: jak do ciebie znajomi przychodzą to też ich tak podejmujesz? Czy tylko kumple twojego dzieciaka zasługują na ten zaszczyt?

to będzie w miarę częsty widok dla jej koleżanek gdy zaprosi je do siebie

@MirkobIog: nie będzie częsty. Drugi raz ich już nie zaprosi.
  • Odpowiedz