Aktywne Wpisy
Lujdziarski +211
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Albo chociaż w spodenkach.
No chyba, że chodząc przy okazji lekkoatletykę ćwiczysz ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Reniferus po pierwsze to nie mam się czego wstydzić, jestem zadowolony z tego jak wyglądam, a po drugie nie, w spodniach nie mam tyle swobody ile bym chciał, mam dość pokaźne uda i spodnie czasem trochę krępują moje ruchy. Nie lubię też mieć przepoconej d--y jak się wygłupiam ze swoimi dzieciakami.
Komentarz usunięty przez moderatora
@krol_bolu: jak do ciebie znajomi przychodzą to też ich tak podejmujesz? Czy tylko kumple twojego dzieciaka zasługują na ten zaszczyt?
@MirkobIog: nie będzie częsty. Drugi raz ich już nie zaprosi.
Nie po to z-----------m na dom żebym teraz nie mógł w nim robić tego na co mam ochotę bo przecież w każdej chwili ktoś może przyjść xD
Pozdrawiam xDD