@MirkobIog: -ej, dlaczego twój stary pokazuje się nam w samych gaciach? -widziałaś kibel? mój tata sam na niego tyrał -a to luz
Nieważne, że sam tyrałeś na dom - jeśli pojawiają się w domu inne osoby, zwłaszcza dzieci, to wypadałoby nie świecić przyrodzeniem przez obcisłe gacie. Jeśli chcesz, żeby twoja córka kojarzyła cię z poczuciem wstydu zamiast z dumą, to jesteś na dobrej drodze ( ͡º͜ʖ͡º
@Mollina jeżeli wcześniej nie powie że ma zamiar kogoś przyprowadzić to będę sobie w domu robił to co będę chciał. Jeżeli mnie poprosi o ubranie się w garnitur i powie że ma zamiar przyprowadzić kogoś o danej godzinie to się ubiorę zgodnie z jej prośba. Ostatnia rzecz którą chce robić dziecku to wstyd.
@blizejprzegrywu: ja na przykład nie rozumiem dlaczego faceci chodza w samych gaciach, a nie po prostu w dresowych spodniach. Kobiety z kolei właśnie przebierają sie na dresy
@Mollina nigdzie nie napisałem że będę robił to celowo. Drzwi wejściowe mam na przeciwko kanapy więc siłą rzeczy jeżeli akurat będę tam siedział to będę pierwsza rzeczą którą zobaczą.
@ramionko a ja nie lubię się kisić w dresie i co teraz?
@blizejprzegrywu: zawsze chciałem mieć dzieciaka i robić mu obciach, córce bym robił naprawdę niewybredne żarty tak żeby z żenady nie wychodziła z szafy
wyobrażam sobie, do córki przychodzi kolega, ja w samych gaciach - specjalnie mylę jego imię, do córki wołam: córka kto zjadł śledzie? matka zjadła? masz tu 50 zł skocz do sklepu po matjasy w śmietanie, może kolega też ma ochotę na śledzia? zjecie śledzi?
@InbaTrwa2137 nie za bardzo widzę związek pomiędzy sraniem a chodzeniem w domu bez spodni, ty pewnie też, nie tylko chciałeś sobie tak po prostu napisać jakiś wysryw xD
@SkrytyZolw a czytasz w ogóle to co się pisze, czy tak #!$%@? bez sensu? Jak wiem że mam gości to nie, nie witam ich w bokserkach, ale jak ktoś wpadnie mi nagle przez drzwi od domu bez zapowiedzi to najpewniej przywitam go właśnie w bokserkach bo tak najczęściej chodzę w domu po pracy, ale nie siedzę tak przy ludziach, tylko idę do pokoju coś na tyłek włożyć.
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
-ej, dlaczego twój stary pokazuje się nam w samych gaciach?
-widziałaś kibel? mój tata sam na niego tyrał
-a to luz
Nieważne, że sam tyrałeś na dom - jeśli pojawiają się w domu inne osoby, zwłaszcza dzieci, to wypadałoby nie świecić przyrodzeniem przez obcisłe gacie. Jeśli chcesz, żeby twoja córka kojarzyła cię z poczuciem wstydu zamiast z dumą, to jesteś na dobrej drodze ( ͡º ͜ʖ͡º
@ramionko a ja nie lubię się kisić w dresie i co teraz?
wyobrażam sobie, do córki przychodzi kolega, ja w samych gaciach - specjalnie mylę jego imię, do córki wołam: córka kto zjadł śledzie? matka zjadła? masz tu 50 zł skocz do sklepu po matjasy w śmietanie, może kolega też ma ochotę na śledzia? zjecie śledzi?
@MirkobIog: jak dla mnie to możesz sobie ruchać swoją starą. Tylko dzieci szkoda.
@SkrytyZolw No, bo #!$%@? ciężko założyć spodnie przed otwarciem drzwi XD mieszkacie w oborze, że każdy wchodzi wam na chatę sam ?