Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@MirkobIog:
-ej, dlaczego twój stary pokazuje się nam w samych gaciach?
-widziałaś kibel? mój tata sam na niego tyrał
-a to luz

Nieważne, że sam tyrałeś na dom - jeśli pojawiają się w domu inne osoby, zwłaszcza dzieci, to wypadałoby nie świecić przyrodzeniem przez obcisłe gacie. Jeśli chcesz, żeby twoja córka kojarzyła cię z poczuciem wstydu zamiast z dumą, to jesteś na dobrej drodze ( ͡º ͜ʖ͡º
@Mollina nigdzie nie napisałem że będę robił to celowo. Drzwi wejściowe mam na przeciwko kanapy więc siłą rzeczy jeżeli akurat będę tam siedział to będę pierwsza rzeczą którą zobaczą.

@ramionko a ja nie lubię się kisić w dresie i co teraz?
@blizejprzegrywu: zawsze chciałem mieć dzieciaka i robić mu obciach, córce bym robił naprawdę niewybredne żarty tak żeby z żenady nie wychodziła z szafy

wyobrażam sobie, do córki przychodzi kolega, ja w samych gaciach - specjalnie mylę jego imię, do córki wołam: córka kto zjadł śledzie? matka zjadła? masz tu 50 zł skocz do sklepu po matjasy w śmietanie, może kolega też ma ochotę na śledzia? zjecie śledzi?
@SkrytyZolw a czytasz w ogóle to co się pisze, czy tak #!$%@? bez sensu? Jak wiem że mam gości to nie, nie witam ich w bokserkach, ale jak ktoś wpadnie mi nagle przez drzwi od domu bez zapowiedzi to najpewniej przywitam go właśnie w bokserkach bo tak najczęściej chodzę w domu po pracy, ale nie siedzę tak przy ludziach, tylko idę do pokoju coś na tyłek włożyć.