Wpis z mikrobloga

@Wandsbeker: Gościu ma genetykę nie z tej ziemi, można znaleźć na necie jego zdjęcia jak miał 16-17 lat i dopiero zaczynał trenować a wyglądał lepiej od niektórych z kilkuletnim stażem. On ma ojca murzyna, którego pokazywał na kilku swoich odcinkach. Ojciec mimo, że nigdy nie ćwiczył i ma 70 lat to zabiłby przeciętnego gościa jednym plaskaczem, no kawał chłopa jednym zdaniem. Nie wiem, nie znam się do końca, więc może i
@Estetykatopodstawa: No ja patrze totalnie z boku jako ktos, kto nigdy nie mial do czynienia z kulturystyka. Ciekawi mnie jak wyjdzie sesja Kasahara - czy bedzie widac duza roznice wcjego formie w porownaniu z forma ludzi bioracych.
@Ld93: Arnold w wieku 16 lat tez wygladal bardzo dobrze, zasluga byly sterydy anaboliczne, nie mozna wykluczyc, ze dana osoba nie brala ich od wieku nastoletniego

On ma ojca murzyna, którego pokazywał na kilku swoich odcinkach. Ojciec mimo, że nigdy nie ćwiczył i ma 70 lat to zabiłby przeciętnego gościa jednym plaskaczem, no kawał chłopa jednym zdaniem.

@Ld93: genetyka ma decydujace znaczenie ale fizjologii nie da sie oszukac, na skrajnej
@Wandsbeker:
@Estetykatopodstawa: Skoro tak mówicie to pewnie tak jest. Ja jestem amatorem bez ambicji kulturystycznych, więc pewnie znacie się lepiej. Nie rozumiem tylko po co ktoś wali takie kity w takim razie. Jak dla mnie kłucie nie jest niczym złym, jeśli ktoś poswieca temu większą część swojego życia i robi to z głową, a jest to jedyna droga do osiągnięcia wymarzonych efektów to powinien o tym mówić, tak jak to
Nie rozumiem tylko po co ktoś wali takie kity w takim razie. Jak dla mnie kłucie nie jest niczym złym, jeśli ktoś poswieca temu większą część swojego życia i robi to z głową, a jest to jedyna droga do osiągnięcia wymarzonych efektów to powinien o tym mówić, tak jak to robi Grzechu Wałga np. Przecież nie jest tak, że ładujesz strzała i siadasz na kanapie i samo rośnie, i tak trzeba #!$%@?ć.
@Estetykatopodstawa: Goście z KFD normalnie wszyscy mówią o sterydach bez ogródek. Oni trenują bardziej siłowo, niż sylwetkowo, ale to chyba bez różnicy. A przecież KFD też ma swoje suple, plany treningowe, sponsorów.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ld93: Właśnie tym KFD się wyróżnia na tle innych że ma spoko ambasadorów którzy nie pierodolą głupot o naturalności tylko mówią jak jest, a firma nie ma nic przeciwko, ja się nie spotkałem z tym żeby ktoś z Olimpu, Treca czy SFD, wprost powiedział że stosuje jakieś środki bo zwyczajnie wizerunek firmy mógłby na tym ucierpieć, a osobiście znam jedna z ambasadorek Olimpu bo trenuje na tej samej siłce i wiem