Aktywne Wpisy
nevin +55
Dlaczego prawactwo ma problem z miastami 15 minutowymi? Nie potrafię sobie wyobrazić argumentacji, która by krytykowała taki pomysł. Przecież takie miasto to same zalety. O #!$%@? im chodzi?
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
SEGATASANSHIRO +67
Dzieciątko z lasu, was tak kiedyś ogrzewała jakaś kobieta? #przegryw #bekazlewactwa
#natural #mikrokoksy
nie podam rzetelnego źródła bo raczej nie istnieje ale czytałem, że już Sandow się wspomagał przy redukcji xD (kokaina)
naturalna kulturystyka kończy się tam gdzie zaczynają się sylwetki zwracające na siebie uwagę
@Ld93: genetyka ma decydujace znaczenie ale fizjologii nie da sie oszukac, na skrajnej
Naturalnie to naprawdę potrzeba lat żeby "wyglądać" w szczególności gdy ktoś chce mieć niski bf.
Piotr Szeliga to przecież też natural od dawna.
Niestety nigdy się tego nie dowiesz.
WK to przecież też naturale. Jednemu z nich sam robiłem strzała w dupę ;)
@Estetykatopodstawa: Skoro tak mówicie to pewnie tak jest. Ja jestem amatorem bez ambicji kulturystycznych, więc pewnie znacie się lepiej. Nie rozumiem tylko po co ktoś wali takie kity w takim razie. Jak dla mnie kłucie nie jest niczym złym, jeśli ktoś poswieca temu większą część swojego życia i robi to z głową, a jest to jedyna droga do osiągnięcia wymarzonych efektów to powinien o tym mówić, tak jak to
Walą kity co stracą wtedy sponsora to logiczne.
Tracą też zasięgi, po prostu kasę.
Ci sami ambasadorowie ale dupa cicho.
Po prostu zmienili politykę bo zobaczyli że będzie bardziej im się to opłacać.