Wpis z mikrobloga

Dobra. Pytanie do Mirkow.

Przyjezdza do nas znajoma z #usa #ameryka. Jak co roku bierze ode mnie auto i jedzie w Europe.
2 lata temu objechala z chlopakiem Alpy 20 letnia Astra.
Ale jak to w zyciu bywa.. nowy rok - nowa ja. ( )

No i okazalo sie, ze nowy Oskarek mimo, ze zolniez z #usairforce i jest pilotem smiglowca nie umie into manualna skrzynia biegow. ( )

U siebie na szybko nic nie bede mial spelniajacego kryteria, wiec musze cos pozyskac z #olx

I teraz tak. Potrzebny woz w automacie, ktorym mozna pojechac w Europe i w miare bezstresowo zrobic 2-5kkm.
Pakiet startowy im ogarne , kasa na to poza budzetem.

Jedyny nienaruszalny warunek to automat.

Ilosc w miejsca w aucie i segment ma drugorzedne znaczenie, ale lepiej nie najmniejsze miejskie pierdzikolko.
Klima nie jest konieczna.

Mam swoje typy, ale niechce narazie podpowiadac. A co kilkaset glow to nie jedna.

Wiec jak to na facebooku:

Pokazcie co macie ino nie za miliony monet ( )

#kiciochpyta #motoryzacja #samochody #kupautozmikro
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bigger: Nie da rady ogarnąć manuala? Przecież w Polsce większość ludzi ogarnia już po 2-3 godzinach nauki, a przecież jak już się ogólnie umie jeździć to powinno być łatwiej, bo odchodzi stres związany z poruszaniem się po drodze. Niech sobie wykupi godzinę lub dwie nauki jazdy manualem w USA i powinno być gites.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Eternit_z_azbestu diesla zna i poważa. ( ͡ ͜ʖ ͡)

Pastuch w gnoju byłby ok, ale osobiście nie mam przekonania do skrzyni z tych lat. Slizgaja się, szarpia, potrafi się wsteczny skończyć itd..
  • Odpowiedz