Aktywne Wpisy

Brutus66 +125
"W UK viralem stało się nagranie z kamery nasobnej, które wyciekło do internetu. Przedstawia one płaczącą policjantke, której dwóch ciapaków złamało nos w trakcie interwencji na lotnisku w Manchesterze w zeszłym roku. Według info jakie znalazłem rząd i media UK miały kłamać i tuszować sprawę, aby podtrzymać narracje "Girl Power"."
https://jbzd.com.pl/obr/4181358/policja-w-uk - link do filmików XD
Ale jej z-----ł, aż równouprawnienie jej nosem pociekło
#anglia #uk #p0licja
https://jbzd.com.pl/obr/4181358/policja-w-uk - link do filmików XD
Ale jej z-----ł, aż równouprawnienie jej nosem pociekło
#anglia #uk #p0licja
źródło: wAlJBp9aMIJwy8WFrij0cB9l1v6zsWcR
Pobierz
Krunhy +274
Lata nie ma bo kupiłem #klimatyzacja, a wiadomo, że jak coś kupię to musi się potem okazać bezużyteczne.
#pogoda
#pogoda

Przyjezdza do nas znajoma z #usa #ameryka. Jak co roku bierze ode mnie auto i jedzie w Europe.
2 lata temu objechala z chlopakiem Alpy 20 letnia Astra.
Ale jak to w zyciu bywa.. nowy rok - nowa ja. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
No i okazalo sie, ze nowy Oskarek mimo, ze zolniez z #usairforce i jest pilotem smiglowca nie umie into manualna skrzynia biegow. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
U siebie na szybko nic nie bede mial spelniajacego kryteria, wiec musze cos pozyskac z #olx
I teraz tak. Potrzebny woz w automacie, ktorym mozna pojechac w Europe i w miare bezstresowo zrobic 2-5kkm.
Pakiet startowy im ogarne , kasa na to poza budzetem.
Jedyny nienaruszalny warunek to automat.
Ilosc w miejsca w aucie i segment ma drugorzedne znaczenie, ale lepiej nie najmniejsze miejskie pierdzikolko.
Klima nie jest konieczna.
Mam swoje typy, ale niechce narazie podpowiadac. A co kilkaset glow to nie jedna.
Wiec jak to na facebooku:
#kiciochpyta #motoryzacja #samochody #kupautozmikro
@mojnicknawykopie przyjeżdżają na 12-16 tygodni. Wypożyczalnia się nie opłaca. A tak mi zostawia i sprzedam. Będą na zero albo z małą strata.
Pastuch w gnoju byłby ok, ale osobiście nie mam przekonania do skrzyni z tych lat. Slizgaja się, szarpia, potrafi się wsteczny skończyć itd..
@bigger: Co tam było… Tiptronic jest w miarę sensownym automatem, no to może jakieś TFU! audi?
Komentarz usunięty przez autora
Mam 2.2 cdi w automacie ale zgruzowany za bardzo.