Aktywne Wpisy

źródło: Bez tytułuasdasd
Pobierz
zielonzielon +37
#mecz
Ale wpisy pod tagiem troche pokazują jakie normictwo tu siedzi. Traktowanie Interu jak jakiegoś słabiaka co się cudem dostał do półfinału, bo dla normika kluby piłkarskie to Real, Barcelona i eeee cała reszta.
Grande Inter, pisze to jako fan Juve
Ale wpisy pod tagiem troche pokazują jakie normictwo tu siedzi. Traktowanie Interu jak jakiegoś słabiaka co się cudem dostał do półfinału, bo dla normika kluby piłkarskie to Real, Barcelona i eeee cała reszta.
Grande Inter, pisze to jako fan Juve

Przyjezdza do nas znajoma z #usa #ameryka. Jak co roku bierze ode mnie auto i jedzie w Europe.
2 lata temu objechala z chlopakiem Alpy 20 letnia Astra.
Ale jak to w zyciu bywa.. nowy rok - nowa ja. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
No i okazalo sie, ze nowy Oskarek mimo, ze zolniez z #usairforce i jest pilotem smiglowca nie umie into manualna skrzynia biegow. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
U siebie na szybko nic nie bede mial spelniajacego kryteria, wiec musze cos pozyskac z #olx
I teraz tak. Potrzebny woz w automacie, ktorym mozna pojechac w Europe i w miare bezstresowo zrobic 2-5kkm.
Pakiet startowy im ogarne , kasa na to poza budzetem.
Jedyny nienaruszalny warunek to automat.
Ilosc w miejsca w aucie i segment ma drugorzedne znaczenie, ale lepiej nie najmniejsze miejskie pierdzikolko.
Klima nie jest konieczna.
Mam swoje typy, ale niechce narazie podpowiadac. A co kilkaset glow to nie jedna.
Wiec jak to na facebooku:
#kiciochpyta #motoryzacja #samochody #kupautozmikro
Diesel moze byc, niekoniecznie beda zameczone, ale tez sklaniam sie ku benzynie. Tym bardziej ze spalanie nie ma znaczenia.