Aktywne Wpisy

źródło: Bez tytułuasdasd
Pobierz
zielonzielon +37
#mecz
Ale wpisy pod tagiem troche pokazują jakie normictwo tu siedzi. Traktowanie Interu jak jakiegoś słabiaka co się cudem dostał do półfinału, bo dla normika kluby piłkarskie to Real, Barcelona i eeee cała reszta.
Grande Inter, pisze to jako fan Juve
Ale wpisy pod tagiem troche pokazują jakie normictwo tu siedzi. Traktowanie Interu jak jakiegoś słabiaka co się cudem dostał do półfinału, bo dla normika kluby piłkarskie to Real, Barcelona i eeee cała reszta.
Grande Inter, pisze to jako fan Juve

Przyjezdza do nas znajoma z #usa #ameryka. Jak co roku bierze ode mnie auto i jedzie w Europe.
2 lata temu objechala z chlopakiem Alpy 20 letnia Astra.
Ale jak to w zyciu bywa.. nowy rok - nowa ja. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
No i okazalo sie, ze nowy Oskarek mimo, ze zolniez z #usairforce i jest pilotem smiglowca nie umie into manualna skrzynia biegow. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
U siebie na szybko nic nie bede mial spelniajacego kryteria, wiec musze cos pozyskac z #olx
I teraz tak. Potrzebny woz w automacie, ktorym mozna pojechac w Europe i w miare bezstresowo zrobic 2-5kkm.
Pakiet startowy im ogarne , kasa na to poza budzetem.
Jedyny nienaruszalny warunek to automat.
Ilosc w miejsca w aucie i segment ma drugorzedne znaczenie, ale lepiej nie najmniejsze miejskie pierdzikolko.
Klima nie jest konieczna.
Mam swoje typy, ale niechce narazie podpowiadac. A co kilkaset glow to nie jedna.
Wiec jak to na facebooku:
#kiciochpyta #motoryzacja #samochody #kupautozmikro
https://www.olx.pl/oferta/hyundai-xg-3-0-benzyna-rok-2001-2002-CID5-IDzOpzO.html#6d98597f76
Tylko bardziej w japonie bym szedl. Bo jak tu sie wysypie jakis waz to bedzie slabo. Klocki i podobne garty na pewno nie tez tak dostepne jak np w Japonii albo Niemcu
@bigger: Toyota Camry.
@Pangia: To jeden z moich pierwszych typow jak i mercedes. W obu natomiast odrobine przeraza mnie to,ze beda mialy z
A wole sie 10x zastanowic nad wyborem, bo jak assistance nie poradzi to wiesz kto bedzie odpowiedzialny za transport?
Narazie 3 podobne
@r4do5: Tu gdzie mieszkam istnieje możliwość zrobienia PJ tylko na automat (manual wtedy nie wchodzi w grę).
Od 8 lat mam tylko automaty, sam się delikatnie obawiałem po przyjeździe do Polski, ale to jak jazda rowerem - tego się nie zapomina, bardziej mi przeszkadzała polska agresja drogowa.
Co ciekawe, spotykam się z faktem niechęci do automatu bo: 'ja nie umiem, wolę mieć kontrolę nad samochodem'.
Miej człowieku honor, znajomej kupować samochód żeby na wakacjach mogła jeździć? A co ona ci za to daje?
@Czesterek: a co ty jesteś ich adwokat?
@bigger: przeczytała bez zrozumienia albo nie przeczytała (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Dzis jade ogladal Puga 10007, polski salon automat 1.6 bena. Znajoma, znajomego. Salon PL, 2005 rok jakos i niecale 100k przebiegu. Nie do konca tak mialo, byc, ale za 4k z taka historia to chyba za wiele nie wymysle.