Aktywne Wpisy
bloody560 +12
Potrzebuję listy mocnych horrorów. Problem w tym, że większość już znam. Proszę o niedodawanie żadnych o duchach, lalkach, klaunach ani "ambitnych" tytułów. Film niekoniecznie musi być bardzo straszny, ale powinien mieć klimat, ciekawą fabułę i wciągnąć. Ze slasherów, które mi się podobały, to:
- Droga bez powrotu
- Hostel
- Dom woskowych ciał
- Koszmar minionego lata
- Droga bez powrotu
- Hostel
- Dom woskowych ciał
- Koszmar minionego lata
krucjan +33
Pamiętacie jak z rok temu sobie na zawale wrzucałem filmiki z anakonda z rapackiego i potem próbowałem zjeść dwa kebaby z chili and grill, oczywiście nie udało mi się i tam gadałem we filmie, że moje marzenie to zjeść takie dwa kebaby chociaż, bo na rapackiego są dużo większe i nawet nie próbuje do nich podejść?
To dzisiaj sobie zjadłem 3 anakondy na raz tak o i poszedłem sobie do pracy xD
Fascynujące, że rok temu dwie były dla mnie czymś nie do pomyślenia dzisiaj 3 są czymś normalnym.
Ciekawe
To dzisiaj sobie zjadłem 3 anakondy na raz tak o i poszedłem sobie do pracy xD
Fascynujące, że rok temu dwie były dla mnie czymś nie do pomyślenia dzisiaj 3 są czymś normalnym.
Ciekawe
Jak patrzę na zmarchy niektórych gości 27 lat+, to aż mam ochotę nasmarować im twarz kremem nawilżającym.
@MissN0b0dy: chyba u Ciebie na wsi :)
@MissN0b0dy: No dla mnie to dziwne, sam używam i koledzy również. Mam 31 lat, nie 14.
Komentarz usunięty przez autora
(Tzn wiadomo że koncerny wymyślają z tym podziałem kremów na noc, na wieczór, na popołudnie, na prawy policzek, na czoło (✌ ゚ ∀ ゚)☞ )
@zakochany_kundel: ja często myje (taka praca) i niestety bez tego chociażby raz dziennie to skóra sama popęka i zacznie szczypać tak jakbym się pociął.
@PurpleHaze: Z jednej strony to prawda. Marketing robi wielu babkom wodę z mózgu, sama jak czytam z dystansem niektóre opisy produktów, to się za głowę łapię a) jak można było coś tak durnego napisać b) skoro tak piszą to jednak pewnie takie dureństwa na ludzi działają (╥﹏╥)
Z drugiej strony dobrze dobrane kosmetyki potrafią zdziałać cuda. Trzeba jednak wiedzieć, od jakich składników jakiego można oczekiwać efektu, a niestety wg marketingowego bełkotu to "wszystko jest dobre na wszystko!", a to nieprawda ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeśli jednak